Milyen előnyei vannak a calisthenics/saját testsúlyos edzésnek?
Te úgy utálod a kondis gyakorlatokat hogy nem is ajánlanád senkinek, de annyit voltál konditeremben, hogy láttad a kondisok 90% át kivitelezni a gyakorlatokat, vagy annyi embert hogy következtetést vonj le a teljes társaságról... érdekes. Picit másképp végrehajtva szerinted egyből ízűletgyilkos valami?
A futás megfelelő intenzitáson éppenhogy jót tesz az ízületeknek, ha nem vagy túlsúlyos. A nagy súly az viszont sajnos az, az igaz.
"A street workout nem tud káros lenni. A testépítő gyakorlatok se azok. Aha persze, ha helyesen van kivitelezve. A kondisok 90+% a nem tudja a gyakorlatokat helyesen végrehajtani. A nagy személyi edzők se.
Szóval megalljata helyét a kijelentés, hogy a leginkább ízületgyilkos mozgás az a testépítés.
A második meg a futás, de az más téma."
Na akkor tegyük tisztába a dolgokat:
1. A street workout is tud káros lenni, tudok élő példát is felhozni, tapasztaltam ezt-azt. Ha rosszul csinálod a gyakorlatokat, taccsra vágja az ízületeidet.
2. Te mégis honnan a fenéből tudod, hogy a kondisok 90%-a helytelenül csinálja a gyakorlatokat? Készítettél valamilyen felmérést, vagy mi? Már megint hülyeségeket beszélsz, ülj le Móunii egyes.
3. Egyáltalán nem állja meg a helyét az a kijelentés, hogy a leginkább ízületgyilkos mozgás a testépítés.
Hangsúlyozom, ha normálisan csinálok, mértékkel, nem káros, és ez minden másra is igaz. Arról én már nem tehetek, hogy a tudatlanságod miatt írsz ekkora marhaságokat. Egyáltalán nem vagy tisztában az emberi test felépítésével. Ha a street workout nem tud káros lenni, akkor mégis miért van annyi sérülés? Ezt áruld el nekem. Azt áruld el nekem, hogy a tornász Berki Krisztián válla is miért szarakodik már évek óta? Azért mert olyan egészséges a tornászás és a street workout?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!