Calisthenics (saját testsúlyos edzés) napi kalória igény?
Saját testsúlyos edzéshez mennyi kalóriát szoktatok bevinni izomépítéshez?
176/80 vagyok,most 2000-2200 kalóriát viszek be diétába,de szeretnék egy kis izomnövelésbe kezdeni,edzés push pull leg/has,1nap pihi és újra.
Gondolom annyi kalória nem kell mintha súlyzós edzést csinálnék,tanács/vélemény?
Köszi a választ.Akkor kísérletezés ezerrel :)
Eddig diéta volt,le is ment 7kg,de még elég zsíros vagyok,ezért vagyok tanácstalan,hogy érdemes lenne még zsírt égetni vagy egy kis izom tömegnövelés aztán újra zsírégetés mert most eléggé stagnálok bárhogy viszem be a kalóriát...étrendem elég jó.
Edzéstervről vélemény?vagy maradjak inkább mindent heti egyszer és mellé 3 kardió nap?
Igen,ezért is voltam bizonytalan,mert azt tudom nagyjából mit várhatok így hobbiként űzve a dolgot,csak ez a stagnálás eléggé zavar pedig még pár kiló zsírtól szeretnék megszabadulni,zsírégetésre meg kardiót ajánl mindenki ezerrel.
Akkor PPL és minden edzés végén 10-15 perc magas intenzitású kardió lesz talán a jobb választás,2perc ugrálókötél,double unders meg 1 perc swing és ebből 5 sorozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!