Hogyan kezdjek neki a saját testsúlyos edzéshez?
Teljesen kezdő vagyok 1 húzódzkodást sem tudok megcsinálni.
Otthon végezném az edzést mivel a városban nincsen erre kialakított hely.
úgy gondoltam, hogy amikor érzem, hogy fejlődök akkor rendelnék hozzá speciális felszereléseket. (Húzózódzkodó pl.)
Mindenképp fekvőtámasszal kellene kezdened.
A magasságod és testsúlyod elfelejtetted leírni.Szóval annyi,hogy tegyük fel tudsz 10 fekvőtámaszt, csinálj 10-et majd pihenj kb fél percet. Majd folytasd a 10-et. És addig csináld amíg birod. Tegyük fel tudsz 7 ismétlést. És ezt tartsd mondjuk 1 hétig. Ha érzed a változást akkor nem kell venni cuccokat. Akkor több fekvőtamaszt csinálj. Mondjuk 2 hét múlva már csinálhatsz 20-at. Neked kell eldöntened, én nemtudom mennyit tudsz. Szerintem a fekvőtamasz a leghatékonyabb. ✌
17F
172cm
59kg :)()(
Ejha ez érdekes .
Fegyencedzés , meztelen harcos amikből meríthetsz , de a youtube is hasznos lehet .
De invert evezés , fekvő ( különböző variációi ) , guggolás , tolódzkodás 2 szék között , pike fekvő , hasprés , lábemelés doorframe raws ( nem tudom mi az magyarul ) ....
4x12 elég is lesz minden másnap ( ha megy ennyi , de neked kell kitapasztalnod )
Guggolas, kitores, bolgar guggolas,setalo kitores haspres, labemeles, plank es variacioi, russian twist, vadli allva
Szerezz be kettlebellt es kezi sulyzokat.
Fekvotamasz, tolodzkodas, kezi sulyzokkal:bicepsz beforgatas, vallbol nyomas, fekvenyomas, evezes, tricepsz, vall oldal illetve elore emeles
Burpee, jumping jack, magas terdemeleses futas es sarokemeleses futas, guggolas felugrassal
Huzodzkodas
Itt nem kell napokra bontani hogy melyik testrészemet edzem?
Vagy mindent minden nap? Futást illesszek az edzésbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!