Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Más is bukott nagyobb összeget...

Más is bukott nagyobb összeget az osztrák-magyar meccs miatt?

Figyelt kérdés

Elképesztően gyengék és sablonosak az osztrákok, nem is értem, mi volt ez a nagy felhajtás körülöttük, hogy a torna titkos meglepetéscsapata meg, hogy csoportfavoritok. A nagy Alaba is végigalibizte a meccset, Arnautovic meg csak állandóan szövegelt a bírónak. Pff

Remélem, hogy ezek után tökutolsók lesznek és a magyarok továbbjutnak, hogy legalább utólag ne az legyen, hogy értelmetlenül buktam el a pénzemet. Az biztos, hogy én most hagytam abba végleg a sportfogadást. Inkább ingatlanba fektetek vagy kimegyek melózni külföldre, de az ilyen lutri meccsekből már nagyon elegem van. És mindig akkor, amikor a csillagok állása is kedvez. :D

Már az angol-orosz meccs is egy vicc volt azzal az utolsó percben beszerencsétlenkedett egyenlítő góllal, de a mai meccsre nem tudok mit mondani. Remélem senkinek nem sértem meg az örömmámorban úszó lelkét, de inkább azoknak a véleményére vagyok most kíváncsi, akik ma hozzám hasonlóan sok pénzt buktak.

2016. jún. 14. 23:33
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/123 anonim ***** válasza:
0%
En kerek elnezest, de ezen a gyozelemmel felero dontetlen duman meg mindig nagyon szakadok :D
2016. jún. 24. 19:46
 52/123 anonim ***** válasza:
100%
#51 Te szegénységed, ha neked ez új. De látom jobb kitérni a válaszok elől. :)
2016. jún. 24. 19:50
 53/123 anonim ***** válasza:
0%
A magyar valogatott gyozelemmel felero dontetlent aratott portugalia felett, kesz, vegem :D
2016. jún. 24. 21:06
 54/123 anonim ***** válasza:
100%

Te fogyatékos vagy? Hány éves vagy te? Szakemberek, sportújságírók is használják ezt a kifejezést. Sok közöd nem lehet a sporthoz. Nem arattunk győzelmet, döntetlent játszottunk, ami akár felér egy győzelemmel is, ígyis-úgyis elsők lettünk. Tudod, ez egy amolyan mondás féleség, mint a "korán kel, aranyat lel". Vagy azon is nevetsz, hisz nem is talál aranyat, aki korán kel?

[link]

2016. jún. 24. 21:09
 55/123 anonim ***** válasza:
100%

" A magyar valogatott gyozelemmel felero dontetlent aratott portugalia felett, kesz, vegem :D"

Na még mindig nem mondta senki, hogy győztünk. A győzelemmel felérő döntetlen kifejezésen meg mit nem értesz? Nem kell hozzá 2-3 IQ pontnál több. A döntetlen nekünk elég volt a csoportelsőséghez, ha győzünk sem jobb nekünk. Ilyen helyzetekben szokták ezt használni.

[link]

2016. jún. 24. 22:24
 56/123 anonim ***** válasza:
100%
Hopp, látom nem csak én gondoltam úgy, hogy a Google segít :D
2016. jún. 24. 22:25
 57/123 anonim ***** válasza:
100%
Rajta már semmi sem segíthet szerintem. :D
2016. jún. 24. 22:28
 58/123 anonim ***** válasza:
0%

Nem kell hozza 2-3 iq pontnal tobb...

Te valami videki vagy, ugye?

2016. jún. 24. 23:36
 59/123 anonim ***** válasza:
100%

"Te valami videki vagy, ugye?"

9. kerben élek, ha ez bármit számítana. Most magadra vetted, hogy 2-3 IQ-d van, ugye? :D

Na, mesélj már, mennyit buktál :D

2016. jún. 24. 23:59
 60/123 anonim ***** válasza:
47%
El kell, hogy szomoritsalak, 500ft volt a tet, mint mindig, ha jatszom. A nagyok igy nyomjak kisfater. Minimum 4-5 merkozes, tobb sportagbol, jo szorzokkal + 1, vagy 2 "tuti" mecs...csak sajnos a ma esti vesztes csapat keresztbetett nekem, de azt remelem ti sem gondoljatok komolyan, hogy elverjuk a belgakat. Veget er a rozsas alom szamotokra, es ujfent ra kell jonnotok, hogy kar volt a stadionokba olni a rengeteg lovet, es minden ami marad nektek, az a gyozelemmel felero vereseg...:)
2016. jún. 26. 01:26
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!