Más is bukott nagyobb összeget az osztrák-magyar meccs miatt?
Elképesztően gyengék és sablonosak az osztrákok, nem is értem, mi volt ez a nagy felhajtás körülöttük, hogy a torna titkos meglepetéscsapata meg, hogy csoportfavoritok. A nagy Alaba is végigalibizte a meccset, Arnautovic meg csak állandóan szövegelt a bírónak. Pff
Remélem, hogy ezek után tökutolsók lesznek és a magyarok továbbjutnak, hogy legalább utólag ne az legyen, hogy értelmetlenül buktam el a pénzemet. Az biztos, hogy én most hagytam abba végleg a sportfogadást. Inkább ingatlanba fektetek vagy kimegyek melózni külföldre, de az ilyen lutri meccsekből már nagyon elegem van. És mindig akkor, amikor a csillagok állása is kedvez. :D
Már az angol-orosz meccs is egy vicc volt azzal az utolsó percben beszerencsétlenkedett egyenlítő góllal, de a mai meccsre nem tudok mit mondani. Remélem senkinek nem sértem meg az örömmámorban úszó lelkét, de inkább azoknak a véleményére vagyok most kíváncsi, akik ma hozzám hasonlóan sok pénzt buktak.
Te fogyatékos vagy? Hány éves vagy te? Szakemberek, sportújságírók is használják ezt a kifejezést. Sok közöd nem lehet a sporthoz. Nem arattunk győzelmet, döntetlent játszottunk, ami akár felér egy győzelemmel is, ígyis-úgyis elsők lettünk. Tudod, ez egy amolyan mondás féleség, mint a "korán kel, aranyat lel". Vagy azon is nevetsz, hisz nem is talál aranyat, aki korán kel?
" A magyar valogatott gyozelemmel felero dontetlent aratott portugalia felett, kesz, vegem :D"
Na még mindig nem mondta senki, hogy győztünk. A győzelemmel felérő döntetlen kifejezésen meg mit nem értesz? Nem kell hozzá 2-3 IQ pontnál több. A döntetlen nekünk elég volt a csoportelsőséghez, ha győzünk sem jobb nekünk. Ilyen helyzetekben szokták ezt használni.
Nem kell hozza 2-3 iq pontnal tobb...
Te valami videki vagy, ugye?
"Te valami videki vagy, ugye?"
9. kerben élek, ha ez bármit számítana. Most magadra vetted, hogy 2-3 IQ-d van, ugye? :D
Na, mesélj már, mennyit buktál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!