Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Más is bukott nagyobb összeget...

Más is bukott nagyobb összeget az osztrák-magyar meccs miatt?

Figyelt kérdés

Elképesztően gyengék és sablonosak az osztrákok, nem is értem, mi volt ez a nagy felhajtás körülöttük, hogy a torna titkos meglepetéscsapata meg, hogy csoportfavoritok. A nagy Alaba is végigalibizte a meccset, Arnautovic meg csak állandóan szövegelt a bírónak. Pff

Remélem, hogy ezek után tökutolsók lesznek és a magyarok továbbjutnak, hogy legalább utólag ne az legyen, hogy értelmetlenül buktam el a pénzemet. Az biztos, hogy én most hagytam abba végleg a sportfogadást. Inkább ingatlanba fektetek vagy kimegyek melózni külföldre, de az ilyen lutri meccsekből már nagyon elegem van. És mindig akkor, amikor a csillagok állása is kedvez. :D

Már az angol-orosz meccs is egy vicc volt azzal az utolsó percben beszerencsétlenkedett egyenlítő góllal, de a mai meccsre nem tudok mit mondani. Remélem senkinek nem sértem meg az örömmámorban úszó lelkét, de inkább azoknak a véleményére vagyok most kíváncsi, akik ma hozzám hasonlóan sok pénzt buktak.

2016. jún. 14. 23:33
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/123 anonim ***** válasza:
Ja hogyne, ott van a megválaszolt kérdéseid legelején egy 8 éves, tök inaktív kérdés, de te úgy spontán pont megpillantod a lista legelején az isten tudja milyen meccs után, aztán idejössz hisztizni, mint egy 15 éves. Te világ barma, te :D Mi lenne, ha inkább kitörölnéd a kérdést magadtól és akkor onnantól nyugodtan verhetnéd a pincédben egyedül a fütyidet arra, ha valaki gólt kap a jövőben. Na, mit szólsz?
szept. 10. 20:15
 122/123 anonim ***** válasza:
Nnnna, hat amit te hisztinek hivsz az valojaban inkabb karorom, egyreszt. Masreszt meg aruld mar el nekem draga arany kis csillagvirag, hogy hogy a bubanatos istennyilaba toroljek egy kerdest, amit nem en irtam ki te szerencsetlen:,DDDDDDDD
szept. 20. 21:38
 123/123 anonim ***** válasza:
Te nagyon egyszerű arany bogár, hát bemész a megválaszolt kérdéseidhez és rányomsz a kis X ikonra. Üdv az interneten!
szept. 20. 23:36
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!