Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Más is bukott nagyobb összeget...

Más is bukott nagyobb összeget az osztrák-magyar meccs miatt?

Figyelt kérdés

Elképesztően gyengék és sablonosak az osztrákok, nem is értem, mi volt ez a nagy felhajtás körülöttük, hogy a torna titkos meglepetéscsapata meg, hogy csoportfavoritok. A nagy Alaba is végigalibizte a meccset, Arnautovic meg csak állandóan szövegelt a bírónak. Pff

Remélem, hogy ezek után tökutolsók lesznek és a magyarok továbbjutnak, hogy legalább utólag ne az legyen, hogy értelmetlenül buktam el a pénzemet. Az biztos, hogy én most hagytam abba végleg a sportfogadást. Inkább ingatlanba fektetek vagy kimegyek melózni külföldre, de az ilyen lutri meccsekből már nagyon elegem van. És mindig akkor, amikor a csillagok állása is kedvez. :D

Már az angol-orosz meccs is egy vicc volt azzal az utolsó percben beszerencsétlenkedett egyenlítő góllal, de a mai meccsre nem tudok mit mondani. Remélem senkinek nem sértem meg az örömmámorban úszó lelkét, de inkább azoknak a véleményére vagyok most kíváncsi, akik ma hozzám hasonlóan sok pénzt buktak.

2016. jún. 14. 23:33
 71/123 anonim ***** válasza:
58%

"A világranglista úgy hülyeség ahogy van... te nézel is meccseket? Ez a belga csapat jelen pillanatban egy fos,"

Be vagy rúgva, vagy mi!? Miért kapna ki Belgium?

2016. jún. 26. 22:44
 72/123 anonim ***** válasza:
0%
Hat ez a fos belga csapat eleg szep harmast vagott nekunk :) jo lesz mostmar visszaszallni a foldre kicsit megint, ez a 3-0 sokkal jellemzobb a magyar valogatottra, mint az eddigi szerencseszeria :)
2016. jún. 26. 22:56
 73/123 anonim ***** válasza:
0%
Ja h nem is 3, hanem 4-0 :DDDDDDDDDD
2016. jún. 26. 23:08
 74/123 anonim ***** válasza:
Senki sem állította megint csak, hogy nyerni fogunk. Amúgy most már tuti biztos vagyok benne, hogy maximum 14 éves vagy. Na megraktad a belgákat öccázza' és nyertél 60 forintot?
2016. jún. 26. 23:47
 75/123 anonim ***** válasza:
100%

De tudtam, hogy jöttök majd károgni, meg verni magatokat hogy nyertek a belgák... Ilyen jó érzés ha kikap a válogatott? Na húzzatok el a büdös 'csába innen, takarodjatok az országból... Komolyan magyarnak érzitek magatokat? Szégyen hogy ilyen emberek léteznek...

Nem érdekel hogy kiestünk, egy rossz szavunk nem lehet a srácokra! Amit eddig műveltek az már így is álomba illő volt! Végre azt mondhatjuk hogy elindultunk egy úton, és igenis van jövője a magyar focinak! Jussunk ki a VB-re, simán összejöhet!

2016. jún. 26. 23:47
 76/123 anonim ***** válasza:
10%
Ahogy kaptunk egy komoly ellenfelet, egybol 4-0, ezen nincs mit melledumalni...az meg h hova huzzak el azt nem te fogod megmondani kiscsibem
2016. jún. 27. 00:01
 77/123 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, nagyon sajnállak... Egy nagyon negatív és boldogtalan ember lehetsz :(
2016. jún. 27. 00:08
 78/123 anonim ***** válasza:
100%

Ja akkor gondolom a brazilok is szarok, mert az előző VB-n 7-et kaptak a németektől. :D Meg a spanyolok is hót béna szutykok, mert a hollandok verték őket 5-1-re, azok a hollandok, akik ki sem jutottak most az EB-re. :D

Szart sem értesz a focihoz, senki sem mondta, hogy most végigalázunk mindenkit, de fejlődünk, és ez szemmel látható. Szépen játszottak, küzdöttek ahogy azt kell, és ez dicséretes. Nyilván nem lesz belőlünk egyről a kettőre világverő válogatott, de jó úton vagyunk most, és ez a lényeg.

2016. jún. 27. 00:17
 79/123 anonim ***** válasza:
11%

Jo uton, bizony am

4-0, csak igy tovabb...gyozelemmel felero vereseg :D

2016. jún. 27. 00:21
 80/123 anonim ***** válasza:
100%

Mondj már egy csapatot, akik még nem kaptak ki. Atya világ. Vagy mondj már egy csapatot, akik 44 éve nem szerepeltek világversenyen, aztán végigvertek mindenkit. Jó úton vagyunk, mert kijutottunk, mert továbbjutottunk. Elárulom, maximum egyetlen egy csapat nem fog kikapni ezen az EB-n. De ha mi a döntőben kaptunk volna ki, akkor is kárörvendenél, és akkor sem ismernéd el, hogy fejlődünk, mert hát kikaptunk. :D

Vicces, hogy az érveinkre nem tudsz válaszolni, valamint egy érvet sem tudsz felhozni az állításaidra, csak a fäszságaidat nyomatod. :D Kis fogyatékos. :D

2016. jún. 27. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!