Más is bukott nagyobb összeget az osztrák-magyar meccs miatt?
Elképesztően gyengék és sablonosak az osztrákok, nem is értem, mi volt ez a nagy felhajtás körülöttük, hogy a torna titkos meglepetéscsapata meg, hogy csoportfavoritok. A nagy Alaba is végigalibizte a meccset, Arnautovic meg csak állandóan szövegelt a bírónak. Pff
Remélem, hogy ezek után tökutolsók lesznek és a magyarok továbbjutnak, hogy legalább utólag ne az legyen, hogy értelmetlenül buktam el a pénzemet. Az biztos, hogy én most hagytam abba végleg a sportfogadást. Inkább ingatlanba fektetek vagy kimegyek melózni külföldre, de az ilyen lutri meccsekből már nagyon elegem van. És mindig akkor, amikor a csillagok állása is kedvez. :D
Már az angol-orosz meccs is egy vicc volt azzal az utolsó percben beszerencsétlenkedett egyenlítő góllal, de a mai meccsre nem tudok mit mondani. Remélem senkinek nem sértem meg az örömmámorban úszó lelkét, de inkább azoknak a véleményére vagyok most kíváncsi, akik ma hozzám hasonlóan sok pénzt buktak.
Nem az az erdem, h 44 ev utan kiutottunk, hanem az a szegyen, h 44even keresztul nem voltunk kint, minden csak nezopont kerdese...
Azt mondod vegigvertunk mindenkit? Ausztrian kivul kit vertunk el ezen az eb-n odi?
Van egy olyan érzésem, hogy egyik meccsünket sem láttad.
Igen, mondhatjuk, hogy szégyen, hogy nem jutottunk ki eddig. Ezért is örülünk most neki, hogy sikerült, és jól szerepeltünk.
Nem mondtam, hogy végigvertünk mindenkit. Valamit félreolvastál, de mindegy.
Miért baj, ha ünnepelnek? Biztos sokan nem dolgoznak hétfőn, és? Mi közöd hozzá? :D
Azért skandálják, hogy szép volt, mert szép volt.
(Amúgy meg nem tudom, hogy feltűnik e az állandó ellentmondás önmagaddal szemben. Eddig még azt mondtad milyen jók a belgák, mert másodikok a ranglisták, most meg már azt mondod, hogy egy fos belga csapattól is kikapunk. :DDD)
" Tovabba valaki elmagyarazhatna, h a sok merevreszeg, buta jobber mit unnepel az utcan vasarnap este( ezek nem dolgoznak hetfon? ) es miert skandaljak 4 golos vereseg utan, h szep volt fiuk???"
Amúgy is nyári szünet van neked, szóval ráérnél te is.
Valószínűleg sosem fogod megérteni, hogy mit ünnepelnek, rohadtul megkeseredett ember lehetsz.
Na mivan gyerekek? Mi lett a csodacsapattal? :D
Hogy lesz igy vb szereples?
Kezd visszaterni a valogatott a valodi formajahoz ;)
igazad van, a letteket most vertük 2-0-ra
tényleg kezd visszatérni a régi formájához :))
"Na mivan gyerekek? Mi lett a csodacsapattal? :D
Hogy lesz igy vb szereples? "
B..szdmeg, én nem hiszem el, hogy van egy ennyire sz..réletű ember, aki képes ide mindig visszajárni és kárörvendeni a semmin :D Jézusmariska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!