Más is bukott nagyobb összeget az osztrák-magyar meccs miatt?
Elképesztően gyengék és sablonosak az osztrákok, nem is értem, mi volt ez a nagy felhajtás körülöttük, hogy a torna titkos meglepetéscsapata meg, hogy csoportfavoritok. A nagy Alaba is végigalibizte a meccset, Arnautovic meg csak állandóan szövegelt a bírónak. Pff
Remélem, hogy ezek után tökutolsók lesznek és a magyarok továbbjutnak, hogy legalább utólag ne az legyen, hogy értelmetlenül buktam el a pénzemet. Az biztos, hogy én most hagytam abba végleg a sportfogadást. Inkább ingatlanba fektetek vagy kimegyek melózni külföldre, de az ilyen lutri meccsekből már nagyon elegem van. És mindig akkor, amikor a csillagok állása is kedvez. :D
Már az angol-orosz meccs is egy vicc volt azzal az utolsó percben beszerencsétlenkedett egyenlítő góllal, de a mai meccsre nem tudok mit mondani. Remélem senkinek nem sértem meg az örömmámorban úszó lelkét, de inkább azoknak a véleményére vagyok most kíváncsi, akik ma hozzám hasonlóan sok pénzt buktak.
Kedves #105:
"Most hol van a csapat ? Andorra-Magyarország 1-0, Luxemburg-Magyarország 2-1 ? 6 évvel ezelőtt Hollandia-Magyarország 8-1 ? Megérte ezért Orbánra szavazni ? Megérte ezért embereknek meghalni ? (mert nincsenek kórházak, ha vannak is, az ellátás egy fos)"
Igen, megérte, de te csak sivalkodj tovább nyugodtan, már megszoktuk.
A visszavágók:
AND - HUN 1:4
HUN - AND 2:1
LUX - HUN 2:2
Ja és ajánlom figyelmedbe, hogy VB ezüstérmest, 4-szeres VB aranyérmest, 1-szeres VB aranyérmeseket vertünk:
HUN - CRO 2:1
HUN - ENG 1:0
ENG - HUN 0:4
GER - HUN 0:1
Szerintem eléggé megérte befektetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!