Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Más is bukott nagyobb összeget...

Más is bukott nagyobb összeget az osztrák-magyar meccs miatt?

Figyelt kérdés

Elképesztően gyengék és sablonosak az osztrákok, nem is értem, mi volt ez a nagy felhajtás körülöttük, hogy a torna titkos meglepetéscsapata meg, hogy csoportfavoritok. A nagy Alaba is végigalibizte a meccset, Arnautovic meg csak állandóan szövegelt a bírónak. Pff

Remélem, hogy ezek után tökutolsók lesznek és a magyarok továbbjutnak, hogy legalább utólag ne az legyen, hogy értelmetlenül buktam el a pénzemet. Az biztos, hogy én most hagytam abba végleg a sportfogadást. Inkább ingatlanba fektetek vagy kimegyek melózni külföldre, de az ilyen lutri meccsekből már nagyon elegem van. És mindig akkor, amikor a csillagok állása is kedvez. :D

Már az angol-orosz meccs is egy vicc volt azzal az utolsó percben beszerencsétlenkedett egyenlítő góllal, de a mai meccsre nem tudok mit mondani. Remélem senkinek nem sértem meg az örömmámorban úszó lelkét, de inkább azoknak a véleményére vagyok most kíváncsi, akik ma hozzám hasonlóan sok pénzt buktak.

2016. jún. 14. 23:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/123 anonim ***** válasza:
100%
Elég régóta fogadok, komoly téttel. Úgyhogy vágom egy kicsit, igen. Felőlem rakjál a magyarok ellen, de nem értem minek kell idejönni provokálni a népet a hülyeségeddel.
2016. jún. 23. 22:55
 42/123 anonim ***** válasza:
100%

" En nem ertek hozza semmit, de gondolom ezzel arra celzol h te kened vagod a temat, ugye?"

Szerintem jobban ért hozzá. De még én is, pedig én aztán tényleg hobbi szinten csinálom és ha látom a lehetőséget abban, hogy a magyarok elleni fogadással nyerhetek, akkor nem habozok, ez nem a szurkolásról szól, hanem csak egy félig-meddig szerencsejáték. Aztán ha bukok akkor nem ide járok hisztizni, hogy csak szerencséje volt a másik csapatnak, mint egy ovis.

Hányan mondtuk neked itt, hogy ez egy totál két (három) esélyes meccs? Öten? Hatan? Nem baj, durcizz csak és képzeld azt, hogy értesz hozzá egy hangyaf..sznyit is.

2016. jún. 23. 23:50
 43/123 anonim ***** válasza:
41%
Aha. Amugy ezen az oldalon adott kerdesre mindenki valaszolhat, illetve kifejtheti a velemenyet, elmondhatja az eszreveteleit. Ez nem provokacio, nem hiszti, nem durci.
2016. jún. 24. 16:11
 44/123 anonim ***** válasza:
100%
Persze, elmondhatod a véleményedet, meg mi is elmondhatjuk a miénket. Durci és hiszti volt. Idegességből fogadtál a magyarok ellen, pofára estél mint a zsíros kenyér és most még mindig itt vered magad, hogy mi nem értünk hozzá.
2016. jún. 24. 17:16
 45/123 anonim ***** válasza:
0%
Ne haragudj, de ha nem tudjatok felfogni, hogy a 3-3as vegeredmeny nem egyenlo egy magyar gyozelemmel, akkor nemhogy a focihoz nem ertetek, de alap matematikai isneretek megletenek hijan nagyon mashoz sem :/ mondatalkotasi, fogalmazasi keszsegetek a nullahoz konvergal, ervek hijan ez az egesz inkabb marcsak affele vergodes a reszetekrol
2016. jún. 24. 17:48
 46/123 anonim ***** válasza:
100%

#45 Csak hogy egy válaszodat idézzem:

"Ugy latom ideertek a powermagyarok, hazaarulo aki ezellen a falabu csicska valogatott ellen fogad, lol. Kit erdekel h elvertuk ausztriat, meg x lett izland ellen? Ez a mostani Eb reszvetel (megemelt resztvevoszammal)nem a mostani valogatott erdeme, hanem az eddigiek szegyene h 40 akarhany evig nem jutottunk ki...portugalia ellen csakazertis ellenuk fogadok, es jo penz lesz belole..hehe"

Ez teljesen kimeríti a provokáció fogalmát, de mindegy. Nem nyertünk, ki mondta hogy nyertünk? Az már más kérdés, hogy győzelemmel felérő döntetlen lett, ráadásul végig a portugálok futottak az eredmény után.

2016. jún. 24. 18:23
 47/123 anonim ***** válasza:
100%
Te édes kis csillagom, KI A FRÁSZ MONDTA, HOGY A 3-3 MAGYAR GYŐZELEM? Mutass rá arra a kommentre. Aztán miután ez nem sikerült, próbálj meg visszaolvasni: azt mondtuk, hogy bizonytalan a meccs kimenetele HÜLYESÉG azért a portugálokra fogadni, mert buktál az előző meccsen és haragudtál. Ezer egy meccs volt, aminek majdnem biztos volt a kimenetele, te meg egy olyanra raktál ami nem az volt, most meg itt vered a nyáladat még mindig, miközben századszorra is leégeted magadat.
2016. jún. 24. 18:24
 48/123 anonim ***** válasza:
0%

Gyozelemmel felero dontetlen... :D

Ezek szerint meg mindig nem erted, tehat:

Mi 3 golt rugtunk az ominozus meccsen a portugalok ellen

A portugalok nekunk, szintugy 3mat

3=3

A focit golra jatsszak, es mivel 3 sem nem nagyobb, sem nem kisebb, mint 3, es mindket csapat 3 golt szerzett, igy a merkozes eredmenye: dontetlen

Erted mar?

2016. jún. 24. 19:18
 49/123 anonim ***** válasza:
100%

#48 Miért siklasz el a kérdések felett? Ki mondta, hogy győzelem?

Igen, most írtam, hogy LEGFELJEBB győzelemmel felérő döntetlennek lehet nevezni (kommentátorok is szokták használni ezt a kifejezést), mert a portugálok ellen ikszeltünk, amivel csoportelsők lettünk. Én ezt most írtam, korábban senki, azt sem hogy győztünk, erre elkezdesz ezen lovagolni. Miért vagy ilyen értetlen?

2016. jún. 24. 19:23
 50/123 anonim ***** válasza:
100%

"A focit golra jatsszak, es mivel 3 sem nem nagyobb, sem nem kisebb, mint 3, es mindket csapat 3 golt szerzett, igy a merkozes eredmenye: dontetlen "

És döntetlenre tettél? Ugye, hogy nem?

Btw: még mindig, KI A FENE ÁLLÍTOTTA, HOGY GYŐZTÜNK?

2016. jún. 24. 19:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!