Más is bukott nagyobb összeget az osztrák-magyar meccs miatt?
Elképesztően gyengék és sablonosak az osztrákok, nem is értem, mi volt ez a nagy felhajtás körülöttük, hogy a torna titkos meglepetéscsapata meg, hogy csoportfavoritok. A nagy Alaba is végigalibizte a meccset, Arnautovic meg csak állandóan szövegelt a bírónak. Pff
Remélem, hogy ezek után tökutolsók lesznek és a magyarok továbbjutnak, hogy legalább utólag ne az legyen, hogy értelmetlenül buktam el a pénzemet. Az biztos, hogy én most hagytam abba végleg a sportfogadást. Inkább ingatlanba fektetek vagy kimegyek melózni külföldre, de az ilyen lutri meccsekből már nagyon elegem van. És mindig akkor, amikor a csillagok állása is kedvez. :D
Már az angol-orosz meccs is egy vicc volt azzal az utolsó percben beszerencsétlenkedett egyenlítő góllal, de a mai meccsre nem tudok mit mondani. Remélem senkinek nem sértem meg az örömmámorban úszó lelkét, de inkább azoknak a véleményére vagyok most kíváncsi, akik ma hozzám hasonlóan sok pénzt buktak.
Bazeg, de komolyan nem bírod felfogni, hogy nem felindultságból meg érzelmekből kell fogadni? Ilyen gyér, szar portugál csapatot évek óta nem láttam, magyart meg ilyen erőset sose. Tuti, hogy a portugál csapat az esélyesebb, de én józanon gondolkodóként nem merném megtenni, simán benne van egy x. Én is szoktam fogadni magyarok ellen ha úgy van, de nem azért mert ne szurkolnék a csapatnak, meg nem azért, mert itt őrjöngök mint egy ovis, hogy hogy mertek nyerni, hanem mert úgy ítélem meg, hogy a szorzóhoz képest nagy az esély a győzelmemre.
De hát ha nagyon bukni akarsz... neked is elment a pénzed az osztrák-magyaron, mi? :D
Na mivan antimagyarok, retkes hazaárulók??? :DDD
Remélem buktatok ma is, megérdemli mindenki aki a hazája ellen fogad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!