Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Melyik oldalon tudom külföldön...

Melyik oldalon tudom külföldön netről nézni a magyar-osztrák EB meccset?

Figyelt kérdés
Sajnos a M4 SPORT TV stream ONLINE és más is azt írja csak Magyarországon érhető el a közvetítés. Miért nem gondolnak azokra akik más országból néznék?
2016. jún. 14. 03:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Ezek az osztrák sport-adók listája, nézd át, valamelyiket tudod-e nézni???

[link]

2016. jún. 14. 07:21
 2/6 anonim ***** válasza:
2016. jún. 14. 07:52
 3/6 A kérdező kommentje:

Első válasz: Ok, megnézem az osztrák adókat.

Második: Írtam, hogy magyar webről sehol nem megy, a mèdiaklikk se jó, ott is M4-es adót nyomják.

2016. jún. 14. 13:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Sikerült valahol végig nézned??
2016. jún. 15. 06:57
 5/6 A kérdező kommentje:

Igen, végül találtam egy francia nyelvű weboldalt és a laptopra meg is nyilt a meccs. Sokat szakadozott, de a lényeg ott volt. :-D

[link]

2016. jún. 15. 20:15
 6/6 anonim ***** válasza:

A sporteredményeket (tenisz) ezen az oldalon szoktam figyelni.

A fociból a mai események:

[link]

Itt ha rákatt, mutatja, hogy az osztrák adók közül a ZDF közvetíti... ami linket korábban felraktam ide, azok között viszont az nincs!

Próbáld meg, talán tudod fogni, nézni, attól függetlenül, hogy az nem kifejezetten sport csatorna! Szurkoljunk tovább!

2016. jún. 16. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!