Melyik oldalon tudom külföldön netről nézni a magyar-osztrák EB meccset?
Figyelt kérdés
Sajnos a M4 SPORT TV stream ONLINE és más is azt írja csak Magyarországon érhető el a közvetítés. Miért nem gondolnak azokra akik más országból néznék?2016. jún. 14. 03:33
1/6 anonim válasza:
3/6 A kérdező kommentje:
Első válasz: Ok, megnézem az osztrák adókat.
Második: Írtam, hogy magyar webről sehol nem megy, a mèdiaklikk se jó, ott is M4-es adót nyomják.
2016. jún. 14. 13:05
5/6 A kérdező kommentje:
Igen, végül találtam egy francia nyelvű weboldalt és a laptopra meg is nyilt a meccs. Sokat szakadozott, de a lényeg ott volt. :-D
2016. jún. 15. 20:15
6/6 anonim válasza:
A sporteredményeket (tenisz) ezen az oldalon szoktam figyelni.
A fociból a mai események:
Itt ha rákatt, mutatja, hogy az osztrák adók közül a ZDF közvetíti... ami linket korábban felraktam ide, azok között viszont az nincs!
Próbáld meg, talán tudod fogni, nézni, attól függetlenül, hogy az nem kifejezetten sport csatorna! Szurkoljunk tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!