Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Ez a lényeg, hogy a Norrie-nál klasszisokkal jobb Tsitsipast leteniszezte a pályáról a harmadik szett végéig, ami csak Djokovic bénázásán ment el, majd a negyedik szett úgyszintén. Én úgy emlékszem, hogy a 2020-as RG-n őt tartották favoritnak még a Nadal elleni döntő előtt is, mondván, a hűvös idő miatt lassú a pálya, Nadal nem tudja úgy felpörgetni a labdákat, mint máskor, és a hosszú labdamenetekben Djokovic a jobb. Szerintem azon a döntőn Nadal élete legjobb teniszét rakta a pályára, de amelett nem lehet elmenni, hogy Djokovic nem játszott olyan jól, mint a tavalyi elődöntős meccsükön, amit már ő nyert, pedig akkor is lassabbá vált a pálya az esti kezdésre.
Szerintem nem hagyja ki, ha már eddig eljutott. Megkapja meccs előtt a fájdalomcsillapítókat, az meg szinte fix, hogy ha bajban lesz, akkor ismét bevonul az öltözőbe, hogy újult erővel térjen vissza, mindeközben megtörve az ellenfél ritmusát. Öt szettben meg fogja csinálni.
Szerintem hanyagold ezt a minősítgetést. Köszi.
Kár azért az első szettért a mai meccsen, de szerintem ez a kis túlóra nem nyom sokat a latban a vasárnapi döntőre. Nem semmi meccs lesz a döntő, biztos lesz gondja Kyrgios szerváival, annak ellenére, hogy ő a világ legjobb fogadója. Azért arra mégiscsak kíváncsi leszek, hogy a döntőben meglesz-e az ausztrálnál az a fajta lezserség, a tét súlyának teljes mértékű kizárása, ami megvolt nála bármelyik korábbi döntőjében.
Azt szeretném, ha max. négy szettben nyerne Djokovic, de szerintem ötben fogja megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!