Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Emlékszem, a 1-1 szettállásnál a harmadik szettben 6-5-nél break-labdája volt, illetve a rövidítésben 4-3-nál, amikor ő szervált, akkor volt órási hibája, amikor felment a hálóhoz, aztán a visszajövő labdát kb. egy méterrel túlütötte. Akármennyire is erős Djokovic mentálisan, ha Nadal azt a szettet elvitte volna, akkor én kizártnak tartom, hogy meg tudta volna fordítani a meccset.
Sajnos nem láttam a meccset, de az a 31 ász egész jónak tűnik.
Amúgy a tegnapi tippem szerencsére zöldült, mert Alcaraz és Berrettini túlmentek a 40-en játékon, pedig reggel, amikor bekapcsoltam a tv-t, akkor az olasz pont akkor vitte el a második szettet tie-breakben. Na mondom... Aztán nyolc óra körül a munkahelyen ránéztem az eredményre, hoppá, Alcaraz hozta a következő két szettet, egyből jobb kedvem lett. :D
Nadal meccsét néztétek esetleg? Hogy játszott? Lecsekkoltam az eredmenyek.com-on a meccs összegzését, azt látom, hogy Khachanovnak csak a harmadik szettben voltak break-labdái. Nadal játszott ennyire jól, vagy inkább Khachanov volt ennyire impotens?
Köszönöm az összegzést. :) A nyolcaddöntőben szerintem nagyon könnyű dolga lesz Mannarino ellen, aztán akár jöhet az előrehozott döntő Zverev ellen.
Mára is raktam egy tippet. Paire vs Tsitsipas meccsére raktam a +2,5 szett Paire-nek, ami ugye annyit tesz, hogy ha csak egy szettet is hoz a francia, akkor nyerek. Jó lenne, ha az első két szettből legalább az egyiket megnyerné, mert esélyes, hogy 2-0-ás Tsitsipas vezetés után elmenne a kedve a harmadik szettre. :D
Illetve gondolkodtam még a holnapi Monfils vs Kecmanovic meccsben is Kecmanovic győzelmében, több, mint négyszeres odds van rá, de ezt inkább dobtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!