Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/1122 anonim ***** válasza:
100%
Megy haza, hivatalos. Nem lehet fellebbezni.
2022. jan. 16. 13:54
 22/1122 anonim ***** válasza:
Nadal ajándék 6 os odds 🤷‍♂️😂
2022. jan. 19. 05:11
 23/1122 A kérdező kommentje:

#05:11

Most én is úgy látom, hogy ez megoldható a spanyolnak. Khachanovot szerintem legázolja, aztán a Mannarino - Karatsev meccs győztesével játszik, nem hiszem, hogy ott gondja lesz. Aztán jöhet a negyeddöntőben Zverev, az a meccs kb. a döntő lesz, mert utána papírforma szerint Berrettini jön, akit fonák oldalról darabokra szed, Medvedev pedig véleményem szerint gyengébb játékos Zverevnél, US Open győzelem ide vagy oda, magas termete ellenére nem is annyira erős a szervája.

2022. jan. 19. 23:01
 24/1122 anonim ***** válasza:
Egyedül a meccshiány lehet gond Nadalnak. Khachanov lesz az első nagyobb falat, arra kíváncsi leszek. Egyebként Medvedevnek ha bejön az első szerva, akkor nagyon nehéz ellene játszani, az Us Open-t is kb azért nyerte meg mert sok fontos pillanatban tudott ászt ütni.
2022. jan. 20. 10:28
 25/1122 anonim ***** válasza:
Bár én szívem szerint egy Nadal-Alcaraz meccset néznék majd meg, ha eljutnak odáig, szerintem Alcaraz egy nagy meccsen megveri Berettinit.
2022. jan. 20. 14:02
 26/1122 A kérdező kommentje:
A holnapi kínálat nagyon ütős, csupa jó meccsek lesznek, még a nőknél is lesz egy Azarenka - Svitolina összecsapás. Nadal végső győzelmére most tettem 40.000-et. Ami a holnapi meccsét illeti, az a helyzet, hogy Khachanov is inkább az első szervájából él, ha labdamenetbe kerül, akkor bajban van, na meg azért Nadal elég jól fogad. Szerintem három szettben megcsinálja. Az Alcaraz - Berrettini meccsre megtettem az over 40-et 1.85-ös oddsszért, kizárt, hogy az három szettben véget érjen, meg hogy ne legyen(ek) tie-break(ek) azon a meccsen.
2022. jan. 20. 22:16
 27/1122 anonim ***** válasza:
Én is szurkolok egyebként Nadalnak, nagy lenne tőle ha meg tudná nyerni. Csak sajnos az eddigi 2 meccsén nagyon sokat hibázott, sokszor teljesen sima ütéseket is. Na de reméljük hogy fejlődik a játéka a továbbiakban.
2022. jan. 20. 23:04
 28/1122 A kérdező kommentje:
Általában ahogy halad előre, úgy javul a játéka. Kivétel a tavalyi Roland Garros. :D Ott pocsékul játszott az egész versenyen, ami szerintem a rosszul sikerült felkészülésnek volt köszönhető.
2022. jan. 20. 23:32
 29/1122 anonim ***** válasza:
Ott azért elég keményen balszerencsés volt, főleg Djoko ellen, nem jöttek az adogatások, centiken csúsztak ki a labdák, bréklabdakat nem tudott kihasználni... szóval sok minden, egy adat balszerencse, na meg egy nagyon jó Djokovic. Viszont az a kedvenc borítása volt, ott mindig ő a favorit, Ausztráliában pedig valahogy nem megy neki, de reméljük megfordul most.
2022. jan. 20. 23:40
 30/1122 anonim ***** válasza:
100%

"magas termete ellenére nem is annyira erős a szervája"

Nem kell 230-al szerválni, lásd Federer, ő olyan 195-ös átlaggal ütötte, mégis övé a valaha volt egyik leghatékonyabb adogatás. Medvedev tud amúgy nagyot szerválni ha akar, Kergemarhát csak 31 ásszal szórta meg.

2022. jan. 21. 02:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!