Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ha naponta fél órát szobabicik...

Ha naponta fél órát szobabiciklizem, mennyi idő alatt adhatok le 8-10 kilót?

Figyelt kérdés

Nem hízom, mert az étrendem teljesen jó, csak van rajtam kb. 10 kiló felesleg, mert nem mozgok eleget. De karácsonyra lesz szobabiciklim :)

Heti 3-szor fél óra és 2-szer 45 perc/egy óra - így terveztem.

Hány hónap kell ehhez?

Köszönöm a válaszokat :)

2011. nov. 30. 18:16
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nem tudjuk az életkorodat és sportmúltadat sem. (Azt viszont tudom, hogy pl. a TF-en tanítanak 25 éve elavult dolgokat.) Ha most nekiugrasz teljes erőből lenyomni a fél órát, az sem izomzatodnak, sem az izületeidnek, sem a keringésednek nem fog jót tenni. Ismeretlenül én nem merek ilyen hülyeségeket javasolni. 1 hónapot szánj rá az alapozásra, megéri. Minden normális kerékpáros edzés 15 perc bemelegítéssel kezdődik és 15 perc levezetéssel zárul. Ezért is érdemes hosszabb edzésekben gondolkodni, de ez szabadban sokkal könnyebb megtenni.

Írtam az elején, hogy mennyi energiát lehet elégetni 1 óra bringázás alatt. Abból tudsz számolni. Nem szabad 1-2 hét alatt csodát várni. Ha csak fél órákat tekersz, akkor nem kell többet enned.

2011. dec. 2. 18:11
 22/22 A kérdező kommentje:
Oké, köszi a válaszokat :)
2011. dec. 2. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!