Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mennyit biciklizzek naponta,...

Mennyit biciklizzek naponta, hogy le tudjam futni azt az átkos coopert?

Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 21:22
 1/5 anonim válasza:
Már nem azért, de akkor nem futnod kéne??:O
2011. aug. 23. 21:50
 2/5 A kérdező kommentje:
nem szeretek futni megfájdulnak a bokaizületeim
2011. aug. 23. 21:56
 3/5 anonim válasza:
hát akkor 1 órát, de azt tempósan
2011. aug. 23. 23:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
annyit, amennyit kártyáznod kéne, hogy megtanulj dobostortát sütni...
2011. aug. 24. 11:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát, én napi 2x12 km-t bicikliztem, sietős tempóban (suliba jártam és fél óra alatt ott voltam), de nem sokat segített a Cooperben. Sőt, okozott némi specializálódást és egy kis mozgásbeszűkülést is, úgyhogy még rontott is a helyzeten. (Pontosabban amíg nem volt patentpedálom, addig azért segített valamennyit, mióta viszont spd-s pedálom és cipőm van, alig tudok már futni.)

Alternatív javaslat: a Cooper elvileg teljesíthető kerékpározással vagy úszással is. Nem tudnád megbeszélni, hogy te úgy teljesíthessed, vagy legalább azt is vegyék figyelembe, amit úgy teljesítesz? Mert én például úszással a "jó" kategória közepén vagyok, futással meg a "gyenge" alján. Úszáshoz itt egy értékelő táblázat, ha csak ez az akadály: [link]

2011. aug. 28. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!