Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Napi kétszer fél óra biciklizé...

Napi kétszer fél óra biciklizés jónak számít,vagy kevés,fogyókúra szempontbol?

Figyelt kérdés
Aki biciklizik,mennyi idő mulva van látszatja ?
2024. máj. 9. 10:58
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Ha ebben nincs város, akkor ezen a szint nélküli 94 km-en a 21-es átlag kicsit sem sportos. Így érthető a 115 átlagpultus. Ha még szélárnyék is volt és outival mentél, akkor ez séta.

Persze 60 évesen már ez is magas pulzus, de gyanítom, hogy fiatalabb vagy.

2024. máj. 11. 20:14
 22/23 anonim ***** válasza:

Gravellel voltam, kb a fele volt város és szeles volt az idő. Ennél sportosabban szoktam menni, de itt velem volt egy 55 éves ismerősöm.

De ma pl szintén gravellel a Pilisben bringáztunk, 122 km alatt 1214 aktív kalóriát égettem el, 116 volt az átlagpulzusom. Elég jó formában vagyok, a súlyom is kicsi, sok kell ahhoz hogy ennél magasabb legyen a pulzusom. A múlt héten mentem outival egy 115 kilométerest, 900 szinttel, 23.5-ös átlaggal, ott mondjuk már 130 volt az átlag pulzus, 1243 kcal égett el. Ez már valóban több mint az óránkénti 200 Kcal, de itt a kérdező gondolom nem hegyen teker, direkt azért kerestem sík utat. 40 éves vagyok amúgy.

Nyilván tudnék még beszúrni ide statisztikákat, rengeteg van, de nem szeretném tovább bizonygatni hogy én mennyi kalóriát égetek, meg mennyire tekerek sportosan vagy sem, meg hogy mennyire nem baszódik fel a pulzusom. :) Felőlem aztán gondolj amit akarsz. :)

2024. máj. 11. 20:55
 23/23 A kérdező kommentje:
Huha....nem,nem várom azt ettől a biciklizéstől azt,hogy nyáron én leszek miss bikini.DE!Úgy gondolom többet ér,mintha a kocsiba mereszteném a se....em.A kajára oda figyelek,nyilván.Van az úton emelkedő is,nem nagy,de vissza kell váltani és nem lassan megyünk,pláne ha késésben vagyunk.😅+ kb.28 kg "teher"mert a két gyerek annyi.Szóval ez biztos meg van naponta minimum -500 kaloria.Amelett számos jótékony hatása van,mint pl.csökkenti a magas vérnyomást,csökkenti a szívbetegségek és a rák kockázatát,jót tesz az agynak stb.
2024. máj. 13. 06:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!