Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Fél év alatt, heti minimum 3x...

Fél év alatt, heti minimum 3x minimum 40 percet szobabiciklizem, kb. mennyit fogyhatok, 134 kg vagyok?

Figyelt kérdés

#mozgás, bicikli, kerékpár, fogyás
2020. nov. 28. 14:26
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:

Sajnos depressziós gyógyszerek szedése óta híztam meg ennyire.... Így vagyok jelenleg 170 cm magas és kb 134kg :(

az étkezésen annyira nem tudok változtatni, mivel ahol dolgozom, ott is ebédelek, max kevesebbet fogok enni ,mint eddíg.

2020. nov. 28. 14:28
 2/22 anonim ***** válasza:
77%

1) Nem mindegy a szobabiciklizés intenzitása.

2) Sok múlik a megfelelő étkezésen. Ha a reggelid jellemzően virsli + kecsap + kenyér, a sikeres edzést meg csülkös pacallal ünnepled meg, akkor semmiképp nem várható nagy változás.

2020. nov. 28. 14:29
 3/22 A kérdező kommentje:

Közepes tempóban szoktam tekerni.

A reggelizés és a vacsorázás az itthon történik. IGyekszem azért odafigyelni pl.: teljes kiőrlésű kenyeret fogyasztok, jobb minőségű felvágottal, az utóbbi időben több szezonális gyümölcsöt és savanyúságot is eszem.

2020. nov. 28. 14:31
 4/22 anonim ***** válasza:
44%

A közepes tempót emelhetnéd, legalább az edzés egy részén, persze csak a képességeid határáig.

Javaslom, hogy a reggeli és a vacsora során kerüld a húsokat, számos ismerősöm fogyott pusztán azáltal, hogy (részben) elhagyták a húst.

2020. nov. 28. 14:38
 5/22 anonim ***** válasza:
69%

Azzal fogytak, hogy nem vittek be sok állati fehérjét? Nem inkább a kalóriadeficittől? Felejtsük el ezeket az anekdotákat...

Kérdező: tekintettel arra, hogy a legtöbb ember számára mi is a közepes tempó, csináld keményebben, ha tudod. És többet, hosszabban.

2020. nov. 28. 15:45
 6/22 anonim ***** válasza:
46%
Heti 3*negyven perc közepes intenzitás mellett mindenképpen fogyókúrázni kellene, mert nem égetsz ennyivel túl sokat. Valahogy meg kell oldani. Ha az ebéd nem megy, akkor a reggeli-vacsorán kell változtatni.
2020. nov. 28. 15:51
 7/22 anonim ***** válasza:
39%

ha a bicajozás után beversz egy család pizzát akkor semennyit

nagyon keményen oda kell figyelni a kajára!

és más edzés is mehet!

gyaloglás is jó, az még lelkileg is feltölt

2020. nov. 28. 15:56
 8/22 anonim ***** válasza:
0%

Szia kérdező!

Béla vagyok, 48F

147kg,197cm

kar55-56 cm.

Erőemelő vagyok.

Engem már nem zavar a súly.

Ekkora magassághoz meg kell is, 120 kg-osan úgy néztem ki mint egy etióp segélytáboros, infúzió után.

Én kardiózok is rendesen, de ezt már többször leírtam.

Tekerni szoktam heti kétszer 50km és 50km a táv.

Mellé megy egy kis hörgőtágító tabi meg egy speckó cumó a vért segíti hogy több oxigén hasznosuljon, amit a kitágult tüdőmmel szívok be.

No gyerökök, ilyenkor egy hónap egy olcsóbb bicikli, csapágyasra hajtom.

De a versenyzőket lenyomom a környéken, akik edzenek bicajos versenyekre.

Már több bicajos fórumon írták hogy van ez az állat, vagyis én, aki meglátja ne álljon le vele versenyezni, mert iszonyat tele van.

Múltkor tekert egy bóly, valami tour döakármi edzésre készültek, no ott megküldtem a bicajomat, igaz a végén már a csapágyak csörögtek csattogtak, de az összeset otthagytam a fenébe.

Mikor a táv végén már bekevertem a BCAA l-karnitin, meg fehérje kombómat és szürcsölgettem a fiúk akkor értek még csak oda.

2020. nov. 28. 16:11
 9/22 anonim ***** válasza:
48%

Jó duma :DDDDD

Kaposváron van egy ilyen csávó, na az full nemnormális, 40-nél lassabban nem megy szerintem soha. A Desedán ha meglátom ugrok be az árokba magamtól, mert ha nem teszem akkor a menetszele taszít le az útról.

2020. nov. 28. 16:25
 10/22 anonim ***** válasza:
74%
Ja, jó duma, bár a valósághoz nem sok köze van:D
2020. nov. 28. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!