Melyik a legjobb harcművészet/küzdősport egy 14 éves fiúnak? (Többi lent)
Menj el boxolni.
Engem sosem tanított meg senki verekedni, a szüleim is meg a rokonok is azt mondták, hogy ne szóéljak vissza senkinek, ne üssek vissza senkinek, majd abbahagyják ha megunják.
Most felnőtt fejjel (26) látom, hogy nem kellett volna hallgatni rájuk. Én lettem a gyáva, a lúzer aki fél visszaütni. Egyszer volt hogy visszaszóltam valakinek, erre elkezdtek tisztelni. Úgy tűnik, hogy a suli hierarchiájában csak akkor vagy valaki ha kiállsz magadért, ha nem hagyod magad.
Ha lesz lányom illetve fiam az első dolog amit megtanítok neki az a box lesz illetve a Defendo. A legfontosabb dolog az életben, hogy meg tudd védeni magad. Senkinek nem kívánom azt a kiszolgáltatottságot amit 13 éven át el kellett viselnem. Sokan nem merik a gyereküket megtanítani harcolni mert félnek hogy agresszív lesz. A harc alap. Az állatnak is megtanítja az anyja vagy az apja, hogy hogyan védje meg magát. Ez nagyon alap dolog. Minden csak ez után jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!