Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Melyik a legjobb harcművészet/...

Melyik a legjobb harcművészet/küzdősport egy 14 éves fiúnak? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Olyan harcművészetet vagy küzdősportot keresek, amiben vannak ütések, rúgások, feszítések, fegyverelhárítások és egyéb ilyen önvédelmi de egyben harci mozdulatok. Utcán és általában a suliban lenne a legalkalmasabb, mert be szoktak támadni a tesiöltözőben nem egyszer. Ha szólnék egy tanárnak, akkor gyáva és szánalmas lennék, hogy nem tudom megvédeni magam egyedül. Aki tud ilyet, írjon. Előre is köszönöm

2015. júl. 13. 00:26
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
26%

Menj el boxolni.

Engem sosem tanított meg senki verekedni, a szüleim is meg a rokonok is azt mondták, hogy ne szóéljak vissza senkinek, ne üssek vissza senkinek, majd abbahagyják ha megunják.

Most felnőtt fejjel (26) látom, hogy nem kellett volna hallgatni rájuk. Én lettem a gyáva, a lúzer aki fél visszaütni. Egyszer volt hogy visszaszóltam valakinek, erre elkezdtek tisztelni. Úgy tűnik, hogy a suli hierarchiájában csak akkor vagy valaki ha kiállsz magadért, ha nem hagyod magad.

Ha lesz lányom illetve fiam az első dolog amit megtanítok neki az a box lesz illetve a Defendo. A legfontosabb dolog az életben, hogy meg tudd védeni magad. Senkinek nem kívánom azt a kiszolgáltatottságot amit 13 éven át el kellett viselnem. Sokan nem merik a gyereküket megtanítani harcolni mert félnek hogy agresszív lesz. A harc alap. Az állatnak is megtanítja az anyja vagy az apja, hogy hogyan védje meg magát. Ez nagyon alap dolog. Minden csak ez után jöhet.

2015. júl. 23. 18:49
 22/22 A kérdező kommentje:
Igazad van. Sokszor gondoltam és álmodtam olyat, hogy visszaszóltam, és akkor tiszteltek, de végül nem lett semmi. Vannak az osztályban karatésok, de egy jól irányzott ütés egyértelműen "hatástalanítja" őket. De előbb csak a szóverekedés..
2015. júl. 25. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!