Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Legális ez a karambit Magyaror...

Legális ez a karambit Magyarországon?

Figyelt kérdés

Helló!

A kérdésem az lenne, hogy az alábbi karambit legális az országban? A weblapon 10,2 cm hosszúnak írják le a pengét, és azt olvastam több oldalon, hogy 8 cm-ig legális.

[link]

2015. máj. 10. 15:41
 1/8 anonim ***** válasza:
67%

8cm-ig.

de ha elmúltál 16 éves és nem vagy csövesnek öltözve,akkor nem motoznak csak úgy meg váratlanul.

a rendőröket csak az érdekli,hogy lépd át a sebességhatárt aztán fizesd be a bírságot,minden másra sza-rnak.

2015. máj. 10. 18:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Tegyük fel, hogy megrendelem, hozza a futár, ha 16 vagyok és ez elvileg "18+-os termék" akkor átvehetem én is?
2015. máj. 10. 19:22
 3/8 kovpet ***** válasza:
100%
Vásárolni és tartani bármilyen kést legális. Közterületen nem lehet nálad 8 centisnél nagyobb. Az meg, hogy a futártól átvehetsz-e csomagot, a futárcég szabályzatán múlik. A Tesco futár pl a sima kaját sem adja oda 18 év alattinak.
2015. máj. 10. 20:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Otthon legális de közterületen nem és ha 18-as akkor nem veheted át a futártól de kérd meg apádat vagy anyádat.
2015. máj. 10. 23:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem van karambitom , 6cm es az egyetlen baj hogy rugós , fél éve van meg , még nem találták meg nálam , ez egy önvédelmi kés , ezt a rendőrök is tudják , de ha nem rugós és 8cm alatt van akkor nem vehetik el semmiféleképpen , ha 16 éves vagy akkor is elveszik , pénzbüntetést nem kapsz !!!
2015. máj. 11. 19:44
 6/8 kovpet ***** válasza:

"ha 16 éves vagy akkor is elveszik"

Miért is?

2015. máj. 11. 19:52
 7/8 Xbox imádo ***** válasza:
42%

Nem legális , de ha ezzel valakit megvágsz az ott hal meg az tuti, a egyik legbrutálisabb karambit a piacon.

Szóval nem ajánlom utcára vitelre!

5,5 cmt keress abból van sok.

2015. máj. 19. 08:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Ha találok egy 5,5 cm-eset, akkor a DPD futár átadja úgy, hogy nem vagyok 18?
2015. máj. 19. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!