Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Az európai küzdősportok...

Az európai küzdősportok (boksz, birkózás, savate, sambo) tényleg sokkal többet érnek az ázsiaiaknál (karate, kungfu, aikido ju jitsu stb. )?

Figyelt kérdés

2014. dec. 6. 00:33
 221/233 anonim ***** válasza:
75%
Én kúrás közben vitatkozok.
2014. dec. 25. 22:00
 222/233 anonim ***** válasza:
71%

Lovag, neked könnyű :D

Tudod mi itt maximum egymást 'k.nánk' szét, de majd keresünk nőt mi is és lenyugszunk :D

Aczél.

2014. dec. 25. 22:07
 223/233 Xbox imádo ***** válasza:
100%

Igen. Sokkal letisztultabb.

De ha például 30 év karatét,kungfut tanulsz

Akkor már felveszed a versenyt aki 35 év Thai boxot tanult.

2014. dec. 30. 17:49
 224/233 anonim ***** válasza:
68%

"De ha például 30 év karatét,kungfut tanulsz

Akkor már felveszed a versenyt aki 35 év Thai boxot tanult."

Nem. Azzal sem veszed fel a versenyt aki 6-8 évig thai boxot tanult. Nálunk thai boxon vannak olyanok akik 20-25 éve karatéznak, és van egy olyan tag is aki 14 évig sáska kung-fuzott, őket mind olyanok ruházzák meg akik 4-5 éve nyomatják a muay thai-t.

2014. dec. 30. 17:59
 225/233 anonim ***** válasza:
75%
Xbox :D
2014. dec. 30. 18:43
 226/233 Xbox imádo ***** válasza:
63%

Tudom ez egy régi kérdés de remélem valaki erre felé néz és elolvassa.

Rengeteg marhaság lett itt összehordva mint a kérdések 90%ának válaszaiban.

Sosem a stílus dönt mindig az egyén például én 15 éves leszek.

3 évet boxoltam jelenleg ,3 hónapja judozom.

Én jelenleg tudok használni Thai boxból könyök,térd,

combrugást.

Judoból gáncsokat, csípődobás válldobást még jelenleg később idő folyamán bövülni fog.

Földharc teknikákat judoból.

2016. márc. 27. 23:18
 227/233 stellaz ***** válasza:
Én három évet aikidoztam, de semmi küzdelem nem volt. Esni megtanultam, meg nem a tv előtt ültem, de pont nulla küzdelemi értéke van az ott szerzett tudásnak. Box, birkó, judo olimpiai sportág, edzésen a hatékonyságra mennek, rengeteg a valodi tapasztalat, a többi helyen (ahol nincs edzésen küzdelem), az inkább csak mozgás kultúra. Szerintem.
2018. ápr. 22. 02:49
 228/233 Thunderfairy ***** válasza:

Senki sem vesszi észre hogy az egyik bemutatot videóban ek a Kelemen mester szól a tanitványna?

-Emelje ki oldalra a kezét.

Minden egyes technikánál. Én már ez után elhiszem hogy semmit sem ér. De aki ezt nem vesszi észre, vagy nem furcsálja azt sejnálni tudom. ENNYI.

2019. márc. 14. 12:57
 229/233 anonim ***** válasza:
37%
Tiszta hül.ye ez a Kamlyn vagy ki... Ő elment tanulmányozni Iránba meg ide-oda a harcművészeteket :D Nem mentél te sehova, te bohóc. Csak a box és a birkózás a jó. A karate meg a keleti humbug táncikák ILYEN NOKEDLI GYEREKEKNEK VALÓK, mint ti! Nokedlik vagytok. Kékítitek a levegőt, bohóckodtok, táncoltok, kínaiul, japánul számolgattok, ordítoztok. Bunyózni meg nem tudtok.
2020. aug. 18. 16:13
 230/233 anonim ***** válasza:
85%

Utolsó, viszont Te kőkemény sportoló vagy, hiteles és eredményes!

Ha jól tudom az újpesti savate egyesületnél is jegyzik a neved, a Re-gymben is tudják az eredményeidet, sőt Növényi akadémiáján aranykeretes oklevelek díszítik nagybecsű neveddel a falakat.

Bejártad Kínát, Okinawát, Japánt, Koreát, Burmát, Thaiföldet, Laoszt, Indiát, kiütötted Dave Leduc lethwei bajnokot 10 másodperc alatt egy kőkemény teep-el, Te voltál az egyetlen, aki három mongol birkózóbajnokot padlóztatott EGYETLEN (!!!) jobb felütéssel, illetve reggelire kidobált egy egész ashihara karate dojo-t.

Annyira megtisztelnél minket, ha megosztanád, az elsöprő fölényességedből kiindulva, Te merre tartasz edzést, és mikor? Lennék méhányan, akik szívesen lemennénk az edzésedre, hogy tanulhassunk Tőled!

2020. okt. 21. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!