Az európai küzdősportok (boksz, birkózás, savate, sambo) tényleg sokkal többet érnek az ázsiaiaknál (karate, kungfu, aikido ju jitsu stb. )?
Lovag, neked könnyű :D
Tudod mi itt maximum egymást 'k.nánk' szét, de majd keresünk nőt mi is és lenyugszunk :D
Aczél.
Igen. Sokkal letisztultabb.
De ha például 30 év karatét,kungfut tanulsz
Akkor már felveszed a versenyt aki 35 év Thai boxot tanult.
"De ha például 30 év karatét,kungfut tanulsz
Akkor már felveszed a versenyt aki 35 év Thai boxot tanult."
Nem. Azzal sem veszed fel a versenyt aki 6-8 évig thai boxot tanult. Nálunk thai boxon vannak olyanok akik 20-25 éve karatéznak, és van egy olyan tag is aki 14 évig sáska kung-fuzott, őket mind olyanok ruházzák meg akik 4-5 éve nyomatják a muay thai-t.
Tudom ez egy régi kérdés de remélem valaki erre felé néz és elolvassa.
Rengeteg marhaság lett itt összehordva mint a kérdések 90%ának válaszaiban.
Sosem a stílus dönt mindig az egyén például én 15 éves leszek.
3 évet boxoltam jelenleg ,3 hónapja judozom.
Én jelenleg tudok használni Thai boxból könyök,térd,
combrugást.
Judoból gáncsokat, csípődobás válldobást még jelenleg később idő folyamán bövülni fog.
Földharc teknikákat judoból.
Senki sem vesszi észre hogy az egyik bemutatot videóban ek a Kelemen mester szól a tanitványna?
-Emelje ki oldalra a kezét.
Minden egyes technikánál. Én már ez után elhiszem hogy semmit sem ér. De aki ezt nem vesszi észre, vagy nem furcsálja azt sejnálni tudom. ENNYI.
Utolsó, viszont Te kőkemény sportoló vagy, hiteles és eredményes!
Ha jól tudom az újpesti savate egyesületnél is jegyzik a neved, a Re-gymben is tudják az eredményeidet, sőt Növényi akadémiáján aranykeretes oklevelek díszítik nagybecsű neveddel a falakat.
Bejártad Kínát, Okinawát, Japánt, Koreát, Burmát, Thaiföldet, Laoszt, Indiát, kiütötted Dave Leduc lethwei bajnokot 10 másodperc alatt egy kőkemény teep-el, Te voltál az egyetlen, aki három mongol birkózóbajnokot padlóztatott EGYETLEN (!!!) jobb felütéssel, illetve reggelire kidobált egy egész ashihara karate dojo-t.
Annyira megtisztelnél minket, ha megosztanád, az elsöprő fölényességedből kiindulva, Te merre tartasz edzést, és mikor? Lennék méhányan, akik szívesen lemennénk az edzésedre, hogy tanulhassunk Tőled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!