Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Krav Maga vagy K1?

Tyson212 kérdése:

Krav Maga vagy K1?

Figyelt kérdés
Kettő szerintetek melyik lenne érdemes,önvédelemhez kéne az utcára,karatéztam 8 évig tehát van tapasztalatom a küzdősportok terén.Most konditerembe járok melyik lenne jobb terem mellé szerintetek?

#önvédelem #krav maga #harc #utca #K1 #küzdősport.sport
2014. jún. 12. 00:02
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
91%
Ahol #USBORNE feltűnik ott valamit fikázni fog és lesz egy legalább 6-9 oldalas téma amiből a hozzászólások többsége az övé és nem elég, hogy negatív és csak fikázni tud mindent még el is hiszi amit mond, komolyan életed során verekedtél már utcán vagy megkellet már védened magad?
2014. jún. 15. 23:41
 52/55 anonim ***** válasza:
13%

Nem, nem kellett! Elég volt pille cukrokkal dobálnom az ellenfelem és elfutott, nem kellett az öklömet használni!

Amúgy szálljatok már le rólam verebek, miért hiszitek azt, hogy ez az egész rólam szól? Ne velem foglalkozzatok! Nektek nincs életetek? Foglalkozzatok a sajátotokkal, ne az enyémmel! Nem fikázom, tényeket közlök, úgyhogy kár is belém állni! Ne személyeskedjetek, én sem teszem! Maradjunk a témánál, aki pedig még mindig nem veszi észre, hogy én nem vitát szítani vagyok itt, hanem jó útra terelni a naiv népességet, az olyan buta teremtés, hogy szerintem jobban jár, ha élve elássa magát!

#USBORNE

2014. jún. 15. 23:49
 53/55 anonim ***** válasza:
13%

Egyébként tartozom egy bocsánat kéréssel kedves Busi, ugyanis a jópofa privát üzenetedre még mindig nem írtam vissza, ugyanis kényes témát dobtál fel, amit hosszú idő kifejteni, amiből nekem nincs túl sok mostanság, de ami késik, az nem múlik!

#USBORNE

2014. jún. 15. 23:51
 54/55 Singham ***** válasza:
Usborne: Hagyd, mindig ezt csinálják. :) Ha valamiben nincs igazuk, akkor bevetik ezt a taktikát, hogy megpróbálnak elzavarni az oldalról téged. :)
2014. jún. 16. 06:43
 55/55 anonim válasza:

Kérdező,ha még nézed a válaszokat, akkor szerintem menj le mind2 edzésre és amelyik jobban tetszik csináld az.

Amúgy, ha nem budapesti vagy akkor krav maga felejtős, mert nincs jó edző vidéken,(szerintem) ha pedig budapesti vagy akkor Pintér Márton vagy Szabó Balázs edzésére van értelme lemenni.

2014. jún. 16. 21:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!