Krav Maga vagy K1?
Nem, nem kellett! Elég volt pille cukrokkal dobálnom az ellenfelem és elfutott, nem kellett az öklömet használni!
Amúgy szálljatok már le rólam verebek, miért hiszitek azt, hogy ez az egész rólam szól? Ne velem foglalkozzatok! Nektek nincs életetek? Foglalkozzatok a sajátotokkal, ne az enyémmel! Nem fikázom, tényeket közlök, úgyhogy kár is belém állni! Ne személyeskedjetek, én sem teszem! Maradjunk a témánál, aki pedig még mindig nem veszi észre, hogy én nem vitát szítani vagyok itt, hanem jó útra terelni a naiv népességet, az olyan buta teremtés, hogy szerintem jobban jár, ha élve elássa magát!
#USBORNE
Egyébként tartozom egy bocsánat kéréssel kedves Busi, ugyanis a jópofa privát üzenetedre még mindig nem írtam vissza, ugyanis kényes témát dobtál fel, amit hosszú idő kifejteni, amiből nekem nincs túl sok mostanság, de ami késik, az nem múlik!
#USBORNE
Kérdező,ha még nézed a válaszokat, akkor szerintem menj le mind2 edzésre és amelyik jobban tetszik csináld az.
Amúgy, ha nem budapesti vagy akkor krav maga felejtős, mert nincs jó edző vidéken,(szerintem) ha pedig budapesti vagy akkor Pintér Márton vagy Szabó Balázs edzésére van értelme lemenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!