Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Krav Maga vagy K1?

Tyson212 kérdése:

Krav Maga vagy K1?

Figyelt kérdés
Kettő szerintetek melyik lenne érdemes,önvédelemhez kéne az utcára,karatéztam 8 évig tehát van tapasztalatom a küzdősportok terén.Most konditerembe járok melyik lenne jobb terem mellé szerintetek?

#önvédelem #krav maga #harc #utca #K1 #küzdősport.sport
2014. jún. 12. 00:02
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
nyilván ha többen mennek rád akkor kész öngyilkosság a földre menni,viszont ha megakarnak verni akkor szinte biztos hogy nagyobb darabb ember megy rád. Én csak azt akartam mondani h harcot úgy tanulni hogy a foldharcot kihagyni az fatális baromság. mind a kettőben jónak kell lenni,nemszabad csak az egyikre hagyatkozni....
2014. jún. 12. 11:10
 22/55 anonim ***** válasza:
10%

Jó, hiszünk neked, fejezd be! Unalmas már, hogy itt győzködsz minket a saját lényegtelen dolgaidró! NE OFFOLJ, ez már nem tartozik a tárgyhoz!

#USBORNE

2014. jún. 12. 11:18
 23/55 anonim ***** válasza:
Ha egy stilusba nemtanitanak foldhar, akkor az már bukott stílus az én szememben.K1 ben pedig nincs. hulyennek nemkihasználni azt az előnyt hogy a földön tapasztalatlan...
2014. jún. 12. 11:21
 24/55 anonim ***** válasza:
További szép napot .Jó Edzest,és erőt egészségét mindenkinek:)
2014. jún. 12. 11:22
 25/55 anonim ***** válasza:
11%

Senkit nem érdekel, hogy a te szemedben mi bukott és mi nem! Nem te vagy itt a helyi Jani, hogy bárki is adjon a véleményedre, ráadásul senki sem kérdezett! Már órák óta tulajdonképpen csak magaddal beszélgetsz, de azért gratulálok!

Szép napot neked is!

#USBORNE

2014. jún. 12. 11:32
 26/55 Singham ***** válasza:
,,viszont ha megakarnak verni akkor szinte biztos hogy nagyobb darab ember megy rád". Téves. Ha megakarnak verni, akkor többen mennek rád. A valóság nem film, ahol 1 vs 1 utcai harcok vannak. Legfeljebb nagyon rövid ideig. Ha nem is az elején, de nagyon rövid idő múlva már az ellenfeled haverjai is rád mennek. Miközben te karfeszítést vagy bármi mást akarsz csinálni kb. már a tüdődet lerúgták.
2014. jún. 12. 12:00
 27/55 anonim ***** válasza:
szerintem meg önvédelemre egyik se jó, viszont ha mind kettőre eljársz akkor lesz egy viszonylag használható tudás a kezedben, k1-ben lesz küzdelmi rutinod és megtanítanak rendesen ütni-rúgni(ezt mondjuk nehezen hiszem de tételezzük fel) a krav maga meg megtanít az elméleti részre, az még a hazai edzéseken is megvan, ellenben én még mindig a box+valamilyen kés/botharcra mennék.
2014. jún. 12. 13:22
 28/55 anonim ***** válasza:

K1 utcára nem épp a legjobb választás mivel ringsport. Helyette akkor már inkább a boksz és birkózás, hidd el többre mész vele utána meg ha esetleg jobban elszeretnél benne mélyülni akkor egy harcművészet és mellé valami késharc.

#USBORNE látom megint nyomod a szokásos rizsát, de azért már ejnye kicsit vissza lehet venni és meghallgatni mások véleményét is úgy, hogy nem rögtön a te elfogult "ketrechoplita" világnézetedet erőlteted rá mindenkire.

2014. jún. 12. 21:54
 29/55 anonim ***** válasza:
21%

Nem ismersz engem drága barátom, így nem tudod milyen a világnézetem, úgyhogy ne kezdj el nekem magyarázni pajtás!

Nem veszitek észre, hogybén nem provokálni vagyok itt, hanem segíteni? A kamu pénzlehúzó stílusok felől szeretném eltéríteni az embereket a valódi küzdősportok/harcművészetek felé!

Aki ezt nem bírja megérteni, feldolgozni, elfogadni és még azt hiszi, hogy én vagyok a szemét, akkor az bújjon el!

Igazad van, a box-birkózás kombinációt én is hatékonynak tartom! Látod, már is egyetértünk! Nem is ütköznek a "nézeteink", nem ártottam neked, nem oltottalak! Akkor meg minek kell engem bemarni?

Zavar a gondolkodásom? Akkor írj privátot és leírom mi a helyzet, ne itt a tárgytól elugorva kezdj el kóstolgatni engem, mert csak kinevetteted magad!

#USBORNE

2014. jún. 12. 22:05
 30/55 anonim válasza:
#USBORNE, te egész nap böngészed, hogy hol van új kérdés a krav magáról ésha van akkor egyből oda mész fikázni?:D(csak mert, ahol olvastam krav magáról kérdéseket mindegyiknél ott voltál).
2014. jún. 14. 08:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!