Krav Maga vagy K1?
Jó, hiszünk neked, fejezd be! Unalmas már, hogy itt győzködsz minket a saját lényegtelen dolgaidró! NE OFFOLJ, ez már nem tartozik a tárgyhoz!
#USBORNE
Senkit nem érdekel, hogy a te szemedben mi bukott és mi nem! Nem te vagy itt a helyi Jani, hogy bárki is adjon a véleményedre, ráadásul senki sem kérdezett! Már órák óta tulajdonképpen csak magaddal beszélgetsz, de azért gratulálok!
Szép napot neked is!
#USBORNE
K1 utcára nem épp a legjobb választás mivel ringsport. Helyette akkor már inkább a boksz és birkózás, hidd el többre mész vele utána meg ha esetleg jobban elszeretnél benne mélyülni akkor egy harcművészet és mellé valami késharc.
#USBORNE látom megint nyomod a szokásos rizsát, de azért már ejnye kicsit vissza lehet venni és meghallgatni mások véleményét is úgy, hogy nem rögtön a te elfogult "ketrechoplita" világnézetedet erőlteted rá mindenkire.
Nem ismersz engem drága barátom, így nem tudod milyen a világnézetem, úgyhogy ne kezdj el nekem magyarázni pajtás!
Nem veszitek észre, hogybén nem provokálni vagyok itt, hanem segíteni? A kamu pénzlehúzó stílusok felől szeretném eltéríteni az embereket a valódi küzdősportok/harcművészetek felé!
Aki ezt nem bírja megérteni, feldolgozni, elfogadni és még azt hiszi, hogy én vagyok a szemét, akkor az bújjon el!
Igazad van, a box-birkózás kombinációt én is hatékonynak tartom! Látod, már is egyetértünk! Nem is ütköznek a "nézeteink", nem ártottam neked, nem oltottalak! Akkor meg minek kell engem bemarni?
Zavar a gondolkodásom? Akkor írj privátot és leírom mi a helyzet, ne itt a tárgytól elugorva kezdj el kóstolgatni engem, mert csak kinevetteted magad!
#USBORNE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!