Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Krav Maga vagy K1?

Tyson212 kérdése:

Krav Maga vagy K1?

Figyelt kérdés
Kettő szerintetek melyik lenne érdemes,önvédelemhez kéne az utcára,karatéztam 8 évig tehát van tapasztalatom a küzdősportok terén.Most konditerembe járok melyik lenne jobb terem mellé szerintetek?

#önvédelem #krav maga #harc #utca #K1 #küzdősport.sport
2014. jún. 12. 00:02
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
20%

Félreértettél, én nem a földharcot szóltam le, hanem a krav maga oktatását és azon belül minden elemet, mert csak kamu varázslás!

Az meg hogy te még állóharcban sem a K1-re voksolsz az a te dolgod, senki nem kérdezte, senkit nem érdekel!

Itt az a lényeg, hogy a kérdező egy olyan küzdősportba/harcművészetbe vágjon vele, ami valódi küzdelmi rutint ad! ENNYI!

#USBORNE

2014. jún. 12. 09:45
 12/55 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtök segítségét,a leírtakat figyelmbe véve inkább a k1-nél maradok.
2014. jún. 12. 10:19
 13/55 anonim ***** válasza:
11%

Helyes döntés! Mindig az igazi értékeket adó úton kell elindulni!

#USBORNE

2014. jún. 12. 10:25
 14/55 Singham ***** válasza:

Hát az a baj, hogy a ,,K1" edzések sokszor a Krav Maga szintjén vannak.

Inkább menj el rendes boksz, kick boksz edzésre (thai bokszra azért ne, mert nem nagyon van az országban rendes edzés), savatera ha BP-i vagy. Az a lényeg, hogy olyan edzés találj ahol van rendes Sparring. Hisz a legelső sokkot amit ütésnél bekapsz az edzésen fogod átélni nem az utcán.

Usborne: Izraelbe is hiába menne ki valaki Krav Magat tanulni, ha nem az izraeli hadseregben van. Ott tanítanak rendes Krav Magát.

2014. jún. 12. 10:29
 15/55 anonim ***** válasza:
A Te dolgod.de a foldharc elengethetettlen.Az nagy bukta ha mogotted lesz sok sok évnyi edzes aztán jön egy jiu-s és hirtelen berobban a belteredbe.Azt azon kapod magadat hogy a Hatadon van és folytogat téged...annyira ügyes nemlesz soha senkisem hogy huzamosabb ideig tavolsagot tudjon tartano önmaga és egy haladó szintű jiu=s között.
2014. jún. 12. 10:33
 16/55 anonim ***** válasza:
10%

A krav magával kapcsolatban egyetértek Singhammal, a K1-el kapcsolatban viszont nem! Én továbbra is ajánlani tudom a K1-et, de ha van lehetőséged ökölvivásra vagy savatera, akkor az még remekebb volna!

#USBORNE

2014. jún. 12. 10:35
 17/55 Singham ***** válasza:

Aha, utcára földharc? Köszi feldobtad a napomat. :) Utcán semmit se ér a földharc. Még a Takedown ér valamit, de a földharc hülyeség. Leviszed egy támadódat, addig közben a haverjai összerugdosnak téged. Hisz akikkel az utcán bunyózni kell sose lesznek egyedül.

Meg különös. A bűnöző réteg is inkább bokszra jár, mint Jiu Jitsuzni.

Félreértések elkerülése érdekében nem a Jitsut szidom, mert tényleg elég domináns stílus földharcban, de utcára nem jó.

2014. jún. 12. 10:36
 18/55 anonim ***** válasza:
11%

Ne legyél már ennyire értetlen #15-ös! Még egyszer elmondom, hogy nem a földharcra mondom, hogy hasztalan (ketrecharcos vagyok, így tudkm milyen lényeges a földharc)! Én a krav magát alázom, teljesen jogosan!

Azt meg nekem kérlek ne kezd el magyarázni, hogy milyen egy utcai támadás! Lakótelepi vagyok, úgyhogy nem szorulok rá krav magás papolásra!

#USBORNE

2014. jún. 12. 10:38
 19/55 Singham ***** válasza:
Usborne: Nekem nem a K1-el van a bajom, hanem a hazai edzés színvonalával. Külföldön tény és való, hogy arra is érdemes eljárni, de itthon amikor nem sok normális Kick Boksz meg Thai Boksz oktatás van, akkor normális K1 edzést se várjunk el. K1 edzésből is nagyon nehéz normálist kifogni, ezért nem ajánlom én.
2014. jún. 12. 10:40
 20/55 anonim ***** válasza:
15%

Na mindegy, ezt majd eldönti a kedves kérdező! A lényeg, hogy ne wing tsun, krav maga és egyéb hazugságok mellett kötelezze el magát, hanem valami IGAZI mellett!

#USBORNE

2014. jún. 12. 10:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!