Krav Maga vagy K1?
Félreértettél, én nem a földharcot szóltam le, hanem a krav maga oktatását és azon belül minden elemet, mert csak kamu varázslás!
Az meg hogy te még állóharcban sem a K1-re voksolsz az a te dolgod, senki nem kérdezte, senkit nem érdekel!
Itt az a lényeg, hogy a kérdező egy olyan küzdősportba/harcművészetbe vágjon vele, ami valódi küzdelmi rutint ad! ENNYI!
#USBORNE
Helyes döntés! Mindig az igazi értékeket adó úton kell elindulni!
#USBORNE
Hát az a baj, hogy a ,,K1" edzések sokszor a Krav Maga szintjén vannak.
Inkább menj el rendes boksz, kick boksz edzésre (thai bokszra azért ne, mert nem nagyon van az országban rendes edzés), savatera ha BP-i vagy. Az a lényeg, hogy olyan edzés találj ahol van rendes Sparring. Hisz a legelső sokkot amit ütésnél bekapsz az edzésen fogod átélni nem az utcán.
Usborne: Izraelbe is hiába menne ki valaki Krav Magat tanulni, ha nem az izraeli hadseregben van. Ott tanítanak rendes Krav Magát.
A krav magával kapcsolatban egyetértek Singhammal, a K1-el kapcsolatban viszont nem! Én továbbra is ajánlani tudom a K1-et, de ha van lehetőséged ökölvivásra vagy savatera, akkor az még remekebb volna!
#USBORNE
Aha, utcára földharc? Köszi feldobtad a napomat. :) Utcán semmit se ér a földharc. Még a Takedown ér valamit, de a földharc hülyeség. Leviszed egy támadódat, addig közben a haverjai összerugdosnak téged. Hisz akikkel az utcán bunyózni kell sose lesznek egyedül.
Meg különös. A bűnöző réteg is inkább bokszra jár, mint Jiu Jitsuzni.
Félreértések elkerülése érdekében nem a Jitsut szidom, mert tényleg elég domináns stílus földharcban, de utcára nem jó.
Ne legyél már ennyire értetlen #15-ös! Még egyszer elmondom, hogy nem a földharcra mondom, hogy hasztalan (ketrecharcos vagyok, így tudkm milyen lényeges a földharc)! Én a krav magát alázom, teljesen jogosan!
Azt meg nekem kérlek ne kezd el magyarázni, hogy milyen egy utcai támadás! Lakótelepi vagyok, úgyhogy nem szorulok rá krav magás papolásra!
#USBORNE
Na mindegy, ezt majd eldönti a kedves kérdező! A lényeg, hogy ne wing tsun, krav maga és egyéb hazugságok mellett kötelezze el magát, hanem valami IGAZI mellett!
#USBORNE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!