Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Bírkózás, vagy BJJ a jobb...

Bírkózás, vagy BJJ a jobb szerintetek?

Figyelt kérdés
2011. okt. 30. 09:59
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
persze pesten belűl... mindenki menjen fel hozzád haha nagyon nagy ember lehetsz
2011. nov. 30. 13:34
 52/58 anonim ***** válasza:
0%

te ne gyere, mert olyan szinten szimpatikus vagy, hogy lenyomnám a cipőmet a torkodon.

mégis ki a ráknak képzeled magad, hogy beszólsz nekem te fa.szl.áma? azt hiszed biztonságban vagy te kis roh.adék, mert nem fogok elutazni hozzád hogy kibelezzelek? végső soron igazad van, nem fogok. de te utolsó férges roh.adék, álljál le a beszólásokkal, mert nem tesz jót a lelki üdvösségednek, hogy így írogatsz nekem. jót akarok a kis népemnek, de az ilyen selejteket meg kéne leckéztetni.. vagy bedarálni őket gan.énak, mindenképpen valami hasznos és előremutató dolgot kezdenék a hozzád hasonló tiszteletlen idió.tákkal.

2011. nov. 30. 18:14
 53/58 anonim ***** válasza:
20%
"pesten belűl" Pest tulajdonnév, belül pedig rövid ü te iskolázatlan gyökér!
2011. nov. 30. 18:15
 54/58 anonim ***** válasza:
jól van te kis lelki üdvösség szánalmas vagy.. de ha neked így jó...úgyis elvernek majd a nagy meccseden de remélem legalább az ellenfeled(ha van egyátalán )rak fel videót hogy ver meg...na cső
2011. dec. 2. 16:06
 55/58 anonim ***** válasza:
0%

miért vagy ennyire fogyatékos?

mi a halál fa.szából gondolod, hogy engem elvernek? egy valaki gondolhatja ezt, a leendő ellenfelem, mert ő ne arra gondoljon hogy én győzök, hanem adjon bele mindent.

de te ki a fene vagy?

2011. dec. 2. 16:24
 56/58 anonim ***** válasza:

Álljatok le a flémmel, urak! Lehet, hogy félreértettetek valamit. Én egy szóval sem említettem, hogy bárkit megverek. Pláne nem azért, hogy néhány ********* itt erre élvezzen.

Létrejön a dolog, Hogy hogyan, azzal nem untatok itt senkit. De a mód, ahogy ez megtörténik, engem kötelez arra, hogy garantálom, a srácnak az égvilágon semmi baja nem lesz, amit szándékosan okoztak neki.(némi kimerültségen kívül) Ezt diktálja a sporttársi tisztelet.

2011. dec. 2. 18:09
 57/58 anonim ***** válasza:
0%

köszönöm

Aczél.

2011. dec. 2. 20:22
 58/58 anonim ***** válasza:

Csak nem lett videó meg a meccs? :D

Vagy elkaptátok az Orbánszindrómát?

Duma az megy, de a tett az elmarad.

2015. szept. 14. 11:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!