Bírkózás, vagy BJJ a jobb szerintetek?
te ne gyere, mert olyan szinten szimpatikus vagy, hogy lenyomnám a cipőmet a torkodon.
mégis ki a ráknak képzeled magad, hogy beszólsz nekem te fa.szl.áma? azt hiszed biztonságban vagy te kis roh.adék, mert nem fogok elutazni hozzád hogy kibelezzelek? végső soron igazad van, nem fogok. de te utolsó férges roh.adék, álljál le a beszólásokkal, mert nem tesz jót a lelki üdvösségednek, hogy így írogatsz nekem. jót akarok a kis népemnek, de az ilyen selejteket meg kéne leckéztetni.. vagy bedarálni őket gan.énak, mindenképpen valami hasznos és előremutató dolgot kezdenék a hozzád hasonló tiszteletlen idió.tákkal.
miért vagy ennyire fogyatékos?
mi a halál fa.szából gondolod, hogy engem elvernek? egy valaki gondolhatja ezt, a leendő ellenfelem, mert ő ne arra gondoljon hogy én győzök, hanem adjon bele mindent.
de te ki a fene vagy?
Álljatok le a flémmel, urak! Lehet, hogy félreértettetek valamit. Én egy szóval sem említettem, hogy bárkit megverek. Pláne nem azért, hogy néhány ********* itt erre élvezzen.
Létrejön a dolog, Hogy hogyan, azzal nem untatok itt senkit. De a mód, ahogy ez megtörténik, engem kötelez arra, hogy garantálom, a srácnak az égvilágon semmi baja nem lesz, amit szándékosan okoztak neki.(némi kimerültségen kívül) Ezt diktálja a sporttársi tisztelet.
Csak nem lett videó meg a meccs? :D
Vagy elkaptátok az Orbánszindrómát?
Duma az megy, de a tett az elmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!