Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Izomméret növelő súlyzózás,...

Izomméret növelő súlyzózás, hogyan?

Figyelt kérdés
Én arra gondoltam, hogy szálkásítás helyett inkább az átmérőre mennék. Ezt régebben úgy próbáltam, hogy egy kezes emeléseknél nem engedtem le telsesen a karom, tehát nem nyújtottam ki az izmot. Ez nem annyira jött be, csak keményedést értem el nem pedig növekedést. Hogyan kellene ezt igazán?
2011. jan. 11. 15:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
egyet kell,hogy értsek az előttem szólókkal,és tényleg nem cseszegetésből.olvass utána a dolgoknak alaposan.mindenki volt kezdő,szóval,nem ezzel van a probléma!
2011. jan. 12. 09:18
 12/20 anonim válasza:
Bruce Niko-mennyivel bicepszezel??? hány kg?
2011. jan. 14. 12:14
 13/20 Bruce Niko válasza:
Én egykezes súlyzokkal kalapácsozok 10 KG-vel,de úgy érzem lassan áttérhetek a 15 KG-re,és én is kezdő szinten vagyok,csak 2 hónapja gyúrok,16 évesen.De még mielőtt elkezdtem volna,én is utána néztem mindennek a gyúrással kapcsolatban,és minden fontos tényezőt betartok,és szépen fejlődök.
2011. jan. 25. 22:08
 14/20 anonim válasza:
én egykezes 17kg de lassan énis áttérek 20kg-ra és francia ruddal pedig 35kg
2011. jan. 25. 22:23
 15/20 Bruce Niko válasza:
Ithon megvan mindenem a gyúráshoz,csak mellezőm nincs,azt akarok még beszerezni,mer szerdán mindig kell lemennem kondiba a mellre gyúrok.majd csinálok othon,vagy veszek
2011. jan. 26. 15:11
 16/20 anonim válasza:
én csak áttmegyek a szomszedba a haverhoz van neki 2mellpadja is
2011. jan. 26. 18:17
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmesebbik válaszokat, úgy fogok eljárni ahogy tanácsoltátok, bár annak idején jól elvoltam magam is, volt 1 egykezes súlyzóm és emelgettem ahogy bírtam :). Most már utánnanézek azért, de főleg bicepszre, alkarra kéne. Mellre, vállra meg jó nekem a fekvő támasz is. Sajnos kondiba nincs időm eljárni, úgyhogy gépek kizárva, marad az 1db súlyzó.
2011. jan. 26. 18:38
 18/20 anonim ***** válasza:

"Mellre, vállra meg jó nekem a fekvő támasz is."

Nem jó...ha jó lenne mindenki azt csinálná és nem járna terembe.Ha nincs 3x1 órád magadra egy héten akkor valami baj van az időbeosztásoddal.

2011. jan. 27. 11:08
 19/20 anonim válasza:
a fekvotámasz jo mellre de csak keveset dob rajta minimalisat
2011. jan. 27. 14:59
 20/20 Bruce Niko válasza:
Háááát nem mondanám,hogy a fekvőtámasz jó.Nem mondom,hogy nem használ,mer használ,de nem annyit amennyit kéne.És szerintem ha egyszer elkezdesz gyúrni,akkor gyúrjál mindenre,mert így nem lessz arányos a tested,ha csak bicepsz meg alkar ... [link] itt biztos találsz magadnak valamilyen módokat a gyúráshoz,én is mikor kezdtem akkor erröl az oldalrol lestem le párat.
2011. jan. 31. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!