Izomméret növelő súlyzózás, hogyan?
Figyelt kérdés
Én arra gondoltam, hogy szálkásítás helyett inkább az átmérőre mennék. Ezt régebben úgy próbáltam, hogy egy kezes emeléseknél nem engedtem le telsesen a karom, tehát nem nyújtottam ki az izmot. Ez nem annyira jött be, csak keményedést értem el nem pedig növekedést. Hogyan kellene ezt igazán?2011. jan. 11. 15:13
11/20 anonim válasza:
egyet kell,hogy értsek az előttem szólókkal,és tényleg nem cseszegetésből.olvass utána a dolgoknak alaposan.mindenki volt kezdő,szóval,nem ezzel van a probléma!
12/20 anonim válasza:
Bruce Niko-mennyivel bicepszezel??? hány kg?
13/20 Bruce Niko válasza:
Én egykezes súlyzokkal kalapácsozok 10 KG-vel,de úgy érzem lassan áttérhetek a 15 KG-re,és én is kezdő szinten vagyok,csak 2 hónapja gyúrok,16 évesen.De még mielőtt elkezdtem volna,én is utána néztem mindennek a gyúrással kapcsolatban,és minden fontos tényezőt betartok,és szépen fejlődök.
14/20 anonim válasza:
én egykezes 17kg de lassan énis áttérek 20kg-ra és francia ruddal pedig 35kg
15/20 Bruce Niko válasza:
Ithon megvan mindenem a gyúráshoz,csak mellezőm nincs,azt akarok még beszerezni,mer szerdán mindig kell lemennem kondiba a mellre gyúrok.majd csinálok othon,vagy veszek
16/20 anonim válasza:
én csak áttmegyek a szomszedba a haverhoz van neki 2mellpadja is
17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmesebbik válaszokat, úgy fogok eljárni ahogy tanácsoltátok, bár annak idején jól elvoltam magam is, volt 1 egykezes súlyzóm és emelgettem ahogy bírtam :). Most már utánnanézek azért, de főleg bicepszre, alkarra kéne. Mellre, vállra meg jó nekem a fekvő támasz is. Sajnos kondiba nincs időm eljárni, úgyhogy gépek kizárva, marad az 1db súlyzó.
2011. jan. 26. 18:38
18/20 anonim válasza:
"Mellre, vállra meg jó nekem a fekvő támasz is."
Nem jó...ha jó lenne mindenki azt csinálná és nem járna terembe.Ha nincs 3x1 órád magadra egy héten akkor valami baj van az időbeosztásoddal.
19/20 anonim válasza:
a fekvotámasz jo mellre de csak keveset dob rajta minimalisat
20/20 Bruce Niko válasza:
Háááát nem mondanám,hogy a fekvőtámasz jó.Nem mondom,hogy nem használ,mer használ,de nem annyit amennyit kéne.És szerintem ha egyszer elkezdesz gyúrni,akkor gyúrjál mindenre,mert így nem lessz arányos a tested,ha csak bicepsz meg alkar ... [link] itt biztos találsz magadnak valamilyen módokat a gyúráshoz,én is mikor kezdtem akkor erröl az oldalrol lestem le párat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!