Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Izomméret növelő súlyzózás,...

Izomméret növelő súlyzózás, hogyan?

Figyelt kérdés
Én arra gondoltam, hogy szálkásítás helyett inkább az átmérőre mennék. Ezt régebben úgy próbáltam, hogy egy kezes emeléseknél nem engedtem le telsesen a karom, tehát nem nyújtottam ki az izmot. Ez nem annyira jött be, csak keményedést értem el nem pedig növekedést. Hogyan kellene ezt igazán?
2011. jan. 11. 15:13
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

"Ezt régebben úgy próbáltam, hogy egy kezes emeléseknél nem engedtem le telsesen a karom, tehát nem nyújtottam ki az izmot."

wtf!?!?!?

2011. jan. 11. 15:47
 2/20 anonim ***** válasza:
pfhúúú nagy káosz van a fejedben, kicsit nézz utána a dolgoknak
2011. jan. 11. 15:59
 3/20 anonim ***** válasza:
Nem sok fogalmad van erről az egészről.Így inkább ne is csinálj semmit.
2011. jan. 11. 16:17
 4/20 A kérdező kommentje:

Ó ti mindent tudóak, bizonyári mind már eleve úgy születtetek, hogy a fejetekben volt a téma minden csínnya-bínnya...

Serintem csak nem akarjátok hogy én is olyan izmos legyek mint ti... :P

2011. jan. 11. 16:41
 5/20 anonim ***** válasza:

Kicsit nézz szét itt: [link]

[link]

2011. jan. 11. 17:35
 6/20 anonim ***** válasza:
ilyen tudással, lehetsz is izmos..
2011. jan. 11. 19:11
 7/20 anonim ***** válasza:
Nem így születtünk...hanem bírtuk a googlebe h testépítés alapismeretek.De végül is...egyszerűbb feltenni egy kérdést mint hogy olvas.
2011. jan. 11. 21:42
 8/20 anonim ***** válasza:
Nem értem mi a kérdés.
2011. jan. 11. 22:48
 9/20 anonim ***** válasza:

"Ó ti mindent tudóak, bizonyári mind már eleve úgy születtetek, hogy a fejetekben volt a téma minden csínnya-bínnya... "

Nem, de időt fektettünk bele, tapasztalatokat szereztünk. Amit pedig te leírtál.... Én sem vagyok nagy testépítő de addig ne edzj amíg alaposan át nem olvastad a dolgokat (jó indulatból mondom nem ba*zlatásből)

2011. jan. 11. 23:30
 10/20 Bruce Niko válasza:

Én azt ajánlanám,hogy először nézz utána. [link] ez is egy jó oldal.Elsősorban nézz utána,és csinálj magadnak edzéstervet,mer nemtom mennyit tornázol és,hogy hogyan,de ha sokat az se jo.én egy izomcsoportra hetente 2-szer gyúrok.az is fontos tényező,hogy mennyit és mit eszel,a légzést be e tartod megterhelésnél,szóval ennek rengeteg oka lehet.ismételgetés,én pl bicepszre ha tornázok akkor annyi súlyt teszek,hogy kb 6x8-at meg tudjak csinálni.Utolsó körben már alig birom emelni a súlyt.ha nem bírod már,akkor is még nyomd ki legalább egyszer,hogy a Izmod meg kapja azt a úgynevezett stimulációt.és ha csúcsosabb bicepszet akarsz,akkor edzél kalapácsozással.Ezzel megedzed az ún.brachialis izmodat ami a bicepsz alatt fut,és csúcsosabbá formálja a bicepszedet.ja és a kezed engedd le teljesen.

Nagyon röviden ennyit tudok mondani,de még ezis kevés amit én montam.serintem még jó alaposan nézz utána.

2011. jan. 11. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!