Izomméret növelő súlyzózás, hogyan?
"Ezt régebben úgy próbáltam, hogy egy kezes emeléseknél nem engedtem le telsesen a karom, tehát nem nyújtottam ki az izmot."
wtf!?!?!?
Ó ti mindent tudóak, bizonyári mind már eleve úgy születtetek, hogy a fejetekben volt a téma minden csínnya-bínnya...
Serintem csak nem akarjátok hogy én is olyan izmos legyek mint ti... :P
"Ó ti mindent tudóak, bizonyári mind már eleve úgy születtetek, hogy a fejetekben volt a téma minden csínnya-bínnya... "
Nem, de időt fektettünk bele, tapasztalatokat szereztünk. Amit pedig te leírtál.... Én sem vagyok nagy testépítő de addig ne edzj amíg alaposan át nem olvastad a dolgokat (jó indulatból mondom nem ba*zlatásből)
Én azt ajánlanám,hogy először nézz utána. [link] ez is egy jó oldal.Elsősorban nézz utána,és csinálj magadnak edzéstervet,mer nemtom mennyit tornázol és,hogy hogyan,de ha sokat az se jo.én egy izomcsoportra hetente 2-szer gyúrok.az is fontos tényező,hogy mennyit és mit eszel,a légzést be e tartod megterhelésnél,szóval ennek rengeteg oka lehet.ismételgetés,én pl bicepszre ha tornázok akkor annyi súlyt teszek,hogy kb 6x8-at meg tudjak csinálni.Utolsó körben már alig birom emelni a súlyt.ha nem bírod már,akkor is még nyomd ki legalább egyszer,hogy a Izmod meg kapja azt a úgynevezett stimulációt.és ha csúcsosabb bicepszet akarsz,akkor edzél kalapácsozással.Ezzel megedzed az ún.brachialis izmodat ami a bicepsz alatt fut,és csúcsosabbá formálja a bicepszedet.ja és a kezed engedd le teljesen.
Nagyon röviden ennyit tudok mondani,de még ezis kevés amit én montam.serintem még jó alaposan nézz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!