Ez hatásos edzésterv lenne?
Kedd: Mell+Bicepsz
Csütörtök: Hát+Tricepsz
Szombat: Váll+Csukja+Láb
hát a lábat tehetnééd külön napra,a hátnak is adhatnál egy napot, hát-csuklya
váll-tric
láb-vádli
Hétfő Mell, bic
Kedd Hát, váll, csukja
Szerda pihenő!
Csütörtök Láb, ezen a napon mehetnek kiegészítőnek has, és alkar gyakorlatok is
Péntek tric bic
Szonbat és vasárnap pihenő..
kérdés e-mail cím...
2 bicepsz edzés??
a láb mellett meg mégh aléjkar? alkar egy kezdőnek??mert nem kap eleget bic,tric,hátnál mi??
idióta állat!! egy f.asza lábedzés után megnézném te mit tudnál csinálni még
az utolsóhoz szólok!
erőemelő vagyok B+ és rendesen nyomom a láb edzést nem úgy mint a legtöbben! Lemerem fogadni h te nem gugoltál még 240 kg-val ugye? Húztál már fel 270-et? Fekve nyomtál már210-et???? Ez a nagy kérdés ! Kép bicepsz egy kezdőnek? Mert kb olyan elcsökevényesedett lehet a bivepsze mint neked, alkar meg mindig kell és jobb lenne ha nem okoskodnál mert nem tudod hogy kinek beszélsz. Tisztelettel megkérdezném hogy mióta vagy ebben a sportban???
kisbarátom:) superbodys versenyző vagyok,és elmondom neked,hogy a Vörös Zolitól kezdve a Bognár Gergőig egyik sem edz alkart.. a másik,hogy ő nem erőemelő,gondolom testépítő edzést szeretne,és igen guggoltam már ekkora súlyba testépítő edzéssel,írj privátba,és ott megbeszéljük kihez van szerencsénk:)
mindenesetre szerintem ne találj ki ilyeneket,hogy te erőemelő vagy és ilyesmi,mert az erőemelők egyáltalán nem edzenek 2 szer bicót egy héten
itt vannak az erőemelő szintek,még ezzel is jócskán elmaradsz barátom, ruha nélkül nyomtam ennyit mint te,de nekem a testépítés a célom,és a superbody abszolútmegnyerése,küldök képet,és te is küldhetsz,és aztán kiderül,hogy ki néz ki jobban.
heti 2 bicepszedzés egyáltalán nem kell egy kezdőnek,pontosan mivel cérnavékony ezért kalóriatöbbletre van szüksége te idióta,ne arra ,hogy túledze magát az első héten.
a másik meg,hogy rendes hátedzésen,megnézném még ki nyomna le egy vállt,főleg ha erőemelő stílusban edz,mert ugye felhúzás az alap,és mire maxig felmegy..
és akkor a lehúzás,evezések stb
a láb és a hát a két legnagyobb izomcsoport,bőven elég arra a napra az az egy izom.
a felhúzástól a bicepsz,illetve a hátgyakorlatok,tricepsznyujtás rúddal meg oly mértékben kap az alkar,hogy kezdő szinten nincs értelme edzeni az alkart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!