Mennyire lehet hatásos ez az edzésterv? (ha jól csinálom)
Hétfő:80fekvő(20x4) 80felülés(20x4) bicepsz,tricepsz(ezeket kézi súlyzóval)
Kedd:erdőbe futás
Szerda: 80 fekvő 80 felülés, mell és még egy kis bicepsz,ticepsz
Csütörtök: esetleg még1x futás(de ez lehet kimarad)
Péntek:80 fekvő 80 felülés váll, mell
Nem tom mennyire jó ez de ha valamit javítani kéne akkor pls szóljatok:) elég kezdő vok amúgy 1óra elég naponta?
hát fittentartásra jó, azon kívül nem értem mit szeretnél???
Milyen hatást akarsz????
mi baja a gerincednek? Ha gerincferdülés akkor épphogy ajánlott a konditerem...
Mint mondtam fittentartásra jó, de izomnövelésre nagyon kevés... szálkásításra is jó lesz sztem.
a szálkásítás vagy a tömegnövelés az étrenden múlik...
nemtudom mi baja lehet a gerincednek deha tudsz fekvőzni meg felülésezni akkor sztem eltudnál menni a kondiba is, de itt csak a lustaság van...
www.body.builder.hu alapismereteket átolvasod és mehetsz a kondiba
Na ez azért nem igy van, hogy minden másnap kell... Ez az előttemszolónak szólt...
A lényeg, hogy valóban pihenni kell az izomnak, és nem jó ha többször edzel egy izomcsoportot egy héten...
Minimum 5 nap kell regenerálódni... A melled igazából nagy súlytól fejlődik.. sőt néha ugysem. Én pl 185 kg-ot nyomok ki fekve ami igen erős , de pl a mellem nem nőtt az elmult 1 évben... Fekvőtámasztól abszolut nem fog. Én nem elvenni akarom a kedved a mozgástól, mert hajrá, jó dolog amit csinálni akarsz, csak az izomnövekedést azt ne igy akard elérni... Szálkásodni ilyen mozgással le tudsz, a hasad is izmosabb lehet, mindössze ideje odafigyelni a kajára!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!