Hány felülést és fekvőt birtok csinálni?
Figyelt kérdés
lécci kort és nem- et is írjatok.... jah és megállás nélkül2010. febr. 5. 14:32
21/21 anonim válasza:
400 felulést 11 perc alatt szabalyosan az életben sem csinalsz meg vegyuk ugy hogy 1 masodpec 1 felulés az legalabb 5 percig tudod tartani azt a tempot tovabb nem mert elfaradsz,és ha elfaradsz kétlem hogy te a maradék 6 recben te tudnal csinalni legalbb még 100 at,nagy kamu az egész, én 1 éve minden nap feluléssel kezdek reggel,és amikor probaltam megallas nélkul 240 et csinaltam meg és azt hittem meghalok annyira kiment minden erom... mellesleg levegot is alig kaptam!!! ti hazutok itt osszevissza.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!