Felülés parkettán? Egészséges parkettán felülést csinálni? Nem lesz gerinc probléma? Vagy szivacson kéne?
GreenTea
Kemény felületen ne csináld semmiképp! A szivacs jobb, csinálhatsz helyette haspréseket!
például.
egyébként (és ez inkább Green testvérnek szól) én szuper dolgokat olvastam a statikus has edzésről. könyökön-alkaron támaszkodsz, hassal lefelé. sok érv volt, nyilván nem koptatja a csigolyákat..
csak érdekességképp írtam, ha már a gerinc problémák szóba jöttek. én csinálom is egyébként, és jó.
GreenTea
Na ennek utána néztem! Ilyenre gondolsz? http://www.youtube.com/watch?v=_LHgYMNH87E
Ez egész jónak néz ki.
a grincednek a parkettától semmi baja sem lesz. feltöri a s_egged. ennyi.
ha a gerincedet érzed, az a helytelen végrehajtás miatt van. Az emberek 90 százaléka helytelenül végzi a felüléseket.
Ja-ja.A merev testes tartás nagyon kemény.Állóképességi felmérőn szokott lenni.Egy két vadállat 10percig is kitartja teljesen kemény seggel.
Egyébként meg ha aggódsz a gerincedért akkor hasprés nem felülés és hasazás után homoríts ugyanannyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!