Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy 12-én megjött...

Lehetséges, hogy 12-én megjött 27 napra és 18-án már elkezdődött az ovuláció? A teszt + lett és a mikroszkóp is páfrányos+ ovus fájdalmak. Ha teherbeesek lehet ebből probléma? Mert van 1 egészséges gyermekem és volt 1 vetélésem is. Köszi sziasztok!

Figyelt kérdés
2009. máj. 19. 11:20
 1/1 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne lehetséges hogy ilyenkor van az ovulációd.? Az csak átlag számitás hogy félidőben.Aztán valahol azt olvastam hogy azt előre nem de utólag pontosan megmondják mondani mikor volt. (a menzes első napjától vissza 14 napra volt.)

De ugye utólag már....

Plusz ha a teszt,mikroszkóp is jót mutat akkor tuti.Egyszerüen te igy "működsz".Ebből szerintem semmi problémád nem lesz.Hajrá!

2009. máj. 19. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!