Verekedni fogok mit csináljak?
16 éves roma bedühödik 1 ütés után, aztán megkéseli.
Erkölcsi és fizikai győzelem.
Az ilyen bunyók egyébként semmiféle győzelmet nem tartogatnak. Mindig csak vesztesek vannak. Kik előtt győznél? 16 éves kölykök előtt? Önmagad előtt?
Az egész kamu. A 16 éves gyerekek nem számítanak, a barátaid nem azért vesznek emberszámba, mert tudsz agresszív lenni. A többiek nem számítanak. Az egód sem számít.
Inkább tanulj bunyózni, de ne használd. Majd ha meg akarnak ölni, akkor használsz gázsprét, vagy ököllel/viperával levered az ember állkapcsát. De komolyan, biztos nem akarod ennyire bántani a kis kölyköt. Ha meg nem akarod igazán bántani? Akkor ne süllyedj le cigók szintjére.
szúrja le tollal? nem tudom eldönteni, hogy neked most egy balhéd se volt életedbe vagy iskolába nem jártál..
egyébként ha csak azért akarsz vele verekedni, hogy megmutasd nem hagyod magad csesztetni akkor ess neki ott helyben mindenki előtt, nem kell gondolkodni azon, hogy erősebb e nálad és ha tapasztaltabb is legalább így lesz valamennyi esélyed, most meg kimenni már hülyeség, valami miatt amire már talán nem is emlékszel és csak azért mész ki, hogy neki megfelelj, nem azért, hogy leszálljon rólad
Miért ne szúrná nyakon egy tollal? Vagy karon?
Most győzni akar vagy sem?
Ez is eszembe jutott
https://www.youtube.com/watch?v=wTfdxU1JoEY&t=1m45s
Egyenlő küzdelemben képzetlen embernek lópikula esélye van nyerni. Ha már verekedni akar (ha nem akarna akkor nem csinálná) és győzni is akar, akkor ne késeljen, de simán megfoghat egy golyóstollat és szépen az oldalába/combjába. Így győzni fog. Ő akarta így? Nem, belekényszerítették. Ennyi. Szilvásbuktát mert azt szeretem.
1 a judo az jó cucc.
2 de másfél hónap alatt kb bukfencezni se tanulsz meg
3 ha meg nem tudsz/félsz verekedni, akkor minek arcoskodsz?
4 a megoldás annyi, mindig azt mondod,, hogy nem gyógyult be az anyajegyed, addig meg edzel mint a gép, lenyomod a gyereket, és tiéd lesz a dicsőség, hogy megvertél egy 16 éves gyereket.
Kimennek egy előre megbeszélt időpontban verekedni?
SZÁNALMAS
Pun.cik ahhoz, hogy lejárjanak normálisan boxolni.. és inkább amatőr kis egymás ellen szórakoznak. Aztán ha majd csúnyán megsérülnek (az idióták) akkor meg néznek..
"Aztán ha majd csúnyán megsérülnek (az idióták) akkor meg néznek.."
így van ezért kell a másikat nyakon szúrni tollal mert az sokkal biztonságosabb és semmilyen következménnyel nem jár a későbbiekben, amúgy az ilyen előre megbeszélt dolgokat én se nagyon értettem soha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!