Verekedni fogok, mit tegyek ha félek?
A lényeg mindig a szigorú fellépés! Legyél határozott, kemény, elszánt és bátor! Ha az ellenfeled megérzi rajtad, hogy félsz tőle, akkor nála az előny: rád fog szállni és kicsinál! Az ellenségedhez hasonló emberek betojnak, ha látják, hogy a "célpontjuk" határozott és nem fél tőlük! Rengetegszer találtak már be engem a diszkóban az ilyen tipikus nagymenő "Gyúrós Józsik" mondva csinált indokkal! Addig képzelték csak magukat keménynek, amíg fel nem álltam az asztaltól! Miután elkezdtem velük ordibálni, flegmázni, visszaugatni nekik, akkor már egyből visszacsippantottak a hatalmas egójukból és inkább elhúzták a belüket, mert látták, hogy én vissza merek vágni! Ha nem hátrálsz meg, hanem keményen odaállsz, visszaszólsz, határozott vagy és elszánt, akkor lehet, hogy az ellenfeled inkább a visszavonulást választja és megúszod a bunyót! Ha viszont mégis verekedésre kerülne a sor, akkor légy észnél, állj küzdőállásba, pörgesd fel magad, használd az agyad és ROBBANJ! Ne hagyd magad, mindig támadj vissza! Legrosszabb esetben levernek! És akkor mi van? Felállsz és emelt fővel távozol, egy jobbtól úgysem ciki kikapni!
Kick boxer vagy, így van valamennyi fogalmad a küzdelemről! Próbáld meg köríves rúgásokkal és taposórúgásokkal távol tartani magadtól, illetve minnél nagyobb fájdalmat próbálj meg okozni neki! Lehetőleg combra, térdre, gyomorszájra, bordára támadj! Utcán jobb nem próbálkozni a fejrúgásokkal, de ha minden kötél szakad, akkor vesd be azt is! Ha közeledbe kerül annyira, hogy belharc alakul ki, akkor ököllel daráld a pofáját ahogy csak tudod! Ajánlott támadási pont az orrnyereg, fogsor, állcsúcs és ha úgy adódik ,akkor tarkó! Felejtsd el a parasztlengőket, csak szűk-pattanós felütéseket, horgokat, egyenesek üss! Ne állj meg egy ütés után, addig csépeld a búráját, amíg ki nem dől! Ha elkap, összeszorít, bevisz egy fojtásba, besatuzza a fejed, ki akarja csavarni a karod, földre akar vinni, stb., akkoris könyököld-térdeld ahol csak éred! Ha földre visz, akkor védd a fejed és a tested! Minimálisan kuporodj össze, hogy csökkentsd a támadófelületet, de mindig törekedj közben a felállásra! Ne zökkenj ki/blokkolj le, ha bekapsz pár pofont! Nem baj ha fáj, túléled, elmúlik!
A kulcsmondat: SOSE ADD FEL!
#USBORNE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!