Szerintem hétfőn verekedni fogok egy csajjal. Hogy kell ököllel úgy ütni hogy ne fájjon?
Ja, vagy úgy. Hát, ha nincs valamilyen küzdősportos vagy harcművészeti előképzettséged (amit a kérdésed alapján merek feltételezni), akkor egy egyszerű szabályt jegyezz meg. Ha ütsz, lágyat keménnyel, keményet puhával üss!
Konkrétabban ököllel csak oda üss, ahol nincs csont, csontos részre kézéllel vagy tenyérrel, így nem fog a te kezed is belefájdulni az ütésbe. Illetve nem annyira...
oké köszi
és esetleg még vmi tanács?
Egyenes csuklóval üss,ne pedig behajlítva ahogy a csajok szokták.
De szerintem csak fuss neki,lökd fel és szorítsd le..
De miért verekedtek?
köszi
hát ezt hosszú lenne ide most leírni de a lényeg h régóta nem bírjuk egymás fejét és vannak most ilyen szarkavarások és akkor mondta h hétfőn beszéljük meg de nem csak én még pár ember és akkor felkészülök mindenre
Nocsak, végre egy értelmes kérdés.
Ha mellen ütöd az nem a te öklödnek fog fájni. Ha alárúgsz, az is jó. Arcot ne üss, mert egyrészt arra érzékeny lesz az öklöd, másrészt értelmetlenül csúnya nyoma marad.. nem jó az.
Arra figyelj hogy ne akarj védekezni és kivárni, mert egy feldühödt csaj ha rád ront, és te hátrálni akarsz akkor nem biztos hogy sok esélyed lesz még ütögetni. Tehát ne legyél védekező harcmodorú, az már vesztett pozíció.
Bele lehet markolni hajba is, és MOZGATNI a hajánál fogva. Lehúzni a fejét és a tarkóját, nyakát ütni (kalapácsként az öklöddel), és valami amit könnyű megcsinálni de nem jutna eszedbe..
ha belefogsz a hajába, lerántod a fejét, akkor lesz időd helyezkedni és megtérdelni... DE NEM AZ ARCÁT, hanem a combját oldalról. Meg fog halni a fájdalomtól pár találat után, nem fog tudni lábra állni és tovább szívózni veled. És közben alig bántod, nem kened szét az arcát, csak izomfájdalmat okozol a lábában, semmi baj nincs ezzel.
Tehát mell ütés, hajfogás, térdelés. De hogy a mai iskolás lányok milyen csúnya dolgokkal foglalkoznak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!