Én nemmerek verekedni mit tegeek hogy merjek mert kiskoromóta csesztetnek 1. -től konkrétan?
Figyelt kérdés
2013. júl. 15. 21:52
1/19 anonim válasza:
Reggelire igyál dupla adag kakaót, az beválik
2/19 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok és a kakaó sztem nemsegít.
2013. júl. 15. 22:07
4/19 anonim válasza:
Miért akarsz verekedni? Ha piszkálnak, mondd, hogy a verekedés nem egyezik az elveiddel. Ha még mindig piszkálnak, akkor egy váll vagy csípődobással el lehet intézni. Kivéve ha cigányok, mert akkor levadásznak és agyonvernek
5/19 anonim válasza:
Sípcsonttal lengőbordatörés, cipőorral gyomorszájba rúgás! Ököllel torkonvágás! Ha terpeszbe áll, talpal térdre rúgni úgy, hogy a testsúlyoddal ránehezetsz!
6/19 anonim válasza:
Ja de a térdet oldalról kell eltalálni, hogy kiforduljon!
7/19 A kérdező kommentje:
De én úgy tudom hogy ha torkonvágnak a légcsöved betörik és megfulladsz nem?
2013. júl. 16. 21:17
8/19 anonim válasza:
Várd meg, hogy ő üssön először! Utána jogos önvédelem, véletlen eltalálod a nyelőcsövet és kész! 1 emberrel kevesebb megy haza!
9/19 anonim válasza:
De nem fog megfulladni, nyugi! Csak egy kicsit fulákolni fog!
10/19 anonim válasza:
Szia a legfontosabb, hogy tudj is verekedni mert valószínű azért nem mersz mert nem tudsz. Járj el valahova edzeni olyan sportot válassz ami a testalkatodnak megfelelő és használni is lehet éles helyzetben. Amiket írtak azok nem túl jók mármint hatásosak de gondolom az iskolába piszkálnak ahol mondhatod a tánárnak meg a gyerek szüleinek, hogy jogos önvédelem volt de eltört a lába megfulladt stb. Iskolába te szívnád meg egy ilyen esetben. De vannak olyan alap dolgok amik nem okoznak maradandó károsodást de fájnak és hatásosak ilyen pl a gyomorszájra ütés combrugás stb. Az viszont fontos és szeretném ha leírnár, hogy miért piszkálnak? És igen fontos, hogy magyar vagy roma származásúak-e! Ti meg ne bíztassátok szegényt olyanokra mint a csípődobás meg a válldobás mert azt sokat kell gyakorolni és ha képzetlenül csnálja még meg is verhetik. Szerintem bokszra vagy valami önvédelm sportra járj ha teheted mind a kettőre. Emellett a verekedésben nagyon fontos az állóképesség mert akár milyen technikáid lehetnek ha fél perc után kifulladsz úgyhogy itt a nyár menj futni ugrókötelezz stb.! Az erődet is fejlesztened kell mert bármennyire kitartó vagy és bármennyire tudsz verekedni ha sokkal erősebb és földhöz vág! Erő fejlesztésére nagy súly kis ismétlésszámokkal jó DE ne erőltesd túl magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!