Jógastúdiót fogok nyitni, gerincjógaórát fogok tartani? Nektek milyen elvárásotok van konkrétan egy jógastúdióval (berendezés, színek, felszereltség stb. , bármi) és az oktatás stílusával kapcsolatban?
Én személy szerint fontosnak tartom a jóga spirituális oldalát. A testnek és a léleknek párhuzamosan kell épülnie, így én azt tanácsolnám, próbálj "elvarázsoló" környezetet kialakítani. Én zöld és homok színt (vagy akár narancssárgát) használnék, ami remek párosítás, illetve tudjuk, hogy a zöld az egészség színe. Ha a pénztárcám megengedné akár kis szobai vízesést/szökőkutat is betennék. Nagyon hangulatos és meditálás, relaxálás alá kitűnő a víz csobogása.
Én maximum 1500 Ft-ot fizetnék egy alkalomra, ha házhoz jönnél 2000.
Persze minden attól függ, hogy hol van a jógastúdió, hiszen a belvárosban pl jóval többet el lehet kérni, egy faluban meg nyílván nem.
Ez csak az én véleményem. Remélem tudtam segíteni valamit.
Köszönöm szépen. Örülök, hogy ilyen részletesen válaszoltál. IX. kerületben, szép lakótelepi környezetben lesznek a foglalkozások amúgy.
Kérek másokat is, hogy írják meg a véleményüket. Nem kell mások véleményét nézni. Szeretnék nézőpontokat látni, hogy kinek mi a fontos, mikor elmegy jógázni.
A helyedben különböző korcsoportoknak is tartanék órákat. Idősebbeket pl. zavarhat, ha nem annyira ügyesek, mint a fiatalok, viszont nekik van szabadidejük és pénzük arra, hogy eljárjanak rendszeresen. Egy alkalomra én is kb 1.500 Ft-ot tartok reálisnak, de 5-10 alkalmas bérleteket is biztosíthatnál meghatározott időintervallumra, (1-2 hónapon belül) hogy te se járj rosszul.
A hangulat nagyon sokat jelent. Egy nagyon halk, finom indiai zene biztos, hogy megteremti az alaphangulatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!