Hogyan lehet otthon súlyzók nélkül gyúrni?
Figyelt kérdés
ötletek amit ti csináltok
(tojás nyersen miért kell fogyasztani gyurás előtt?)
2010. jan. 29. 20:45
11/15 anonim válasza:
Kancigányok kitartóak nem mint ti akik edzésnek hivják a 2literes vizespalack emelést ! Nem kéne minősiteni őket
12/15 anonim válasza:
Jah... kitartóak...ha munkakerülésről van szó!!!
13/15 anonim válasza:
vegyél 1 kg zsírt, meg cukrot. Ha ez megvan, akkor egy kanál zsír és egy kanál cukor. Edzés előtt. Ezzel 2-3 hónap alatt bud spencer lehetsz:D
14/15 anonim válasza:
Nem szokásom kommentelgetni, főleg nem olyat ami negatív, de ha én is ide tévedtem akkor más is ide fog..
Kedves kezdő kondis/gyúrós akárki NE olvasd el ezeket a baromságokat, ha mégis megtetted zárdbe ezt a lapot és menekülj.
ENNYI BAROMSÁGOT AMIT IDE ÍRTAK MÉG NEM LÁTTAM :o
kanál zsír meg cukor meg emelgess kartonkólát te jó ég :'D
15/15 anonim válasza:
kitartoak?!:DDDD a sok cuccal amit magukba nyomnak ahhoz aztan kell a kitartas.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!