Hogyan tudnék lefogyni? Ez az edzésterv jó?
Kb. 45 percet szobabringázok és 15 súlyzózok heti háromszor, vagy négyszer. Igazából a napi kalóriafogyasztásom az mindig jóval kevesebb, mint amennyit elégetek.
www.kaloriabazis.hu oldalon vezettem hetekig, olyan 1000 és 2000 elégetett kalóriát írt ki általában. Elsősorban azért kérdezem, mert kb. két hónapja követem ezt az edzéstervet, és egy grammot nem fogytam.
Akárhogy is valamit márpedig elszámoltál! Egész egyszerűen nincs olyan, hogy valaki tartósan kalóriamínuszban van és nem fogy, ilyen nem létezik, ellentmond a természet törvényeinek!
Ez egyébként teljesen független attól, hogy miből vitted be a kalóriákat. Ha csak csokit és csipszet eszel egész nap, de kevesebb kalóriát viszel be mint amennyit elhasználsz, akkor is fogysz!
Mi ez a naugye?
Az igent arra írtam, hogy akkor lehet több az alapanyagcseréd, de akkor sem 3000 fölött. ÉS akkor sem vagy kalória mínuszban, hiába írod. Ha abban lennél akkor fogynál. Nem? De! Naugye! :)
A pajzsmirigy alulműködés lelassítja az anyagcserét, vagyis lassabban tudja a szervezet elégetni a kalóriákat.
Mindettől függetlenül a fentebb leírtak igazak, ha az elégetettnél kevesebb kalóriát visz be valaki, akkor fogyni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!