Az orvosom azt mondta kardiózzak, hogy jobb legyen az állóképességem stb. Félek 1-2 dologtól, mit tegyek? (leírásban bővebben)
Figyelt kérdés
Attól félek,hogy ha kardiózok,akkor még ennél is jobban le fogok fogyni. Úgy terveztem,hogy Péntek Enikő tornáit fogom csinálgatni,ameddig bírom és jól esik és előbb-utóbb végig menni fog.(Mármint a 40 perceseket amik fent vannak youtubeon)
Egész nap,ha akarom,ha nem,nincs meg a kalóriabevitelem sem,mert nem mindig tudok annyit enni,de néha éhes sem vagyok nagyon. És félek attól,hogy mellről is le fogok fogyni.. Így is örülök,hogy van egy nagyon kicsi.. Mit tegyek?
2014. máj. 19. 19:49
11/15 *Glissade* válasza:
Ez mindegy is! A lényeg, hogy kezd, akár Péntek Enikővel.
Az étkezésnél pedig figyelj, hogy ne kerülj kalória minuszba, mert akkor fogsz fogyni.
Bár ha tényleg nagyon vékony vagy, akkor nehéz lesz mégjobban lefogynod...
13/15 anonim válasza:
Szálkásítás = zsírból történő fogyás a lehető legtöbb izom megtartásával. Nem ugyanaz, mint a sima kiskegyedes cikkek által leírt baromságokkal lefogyni, amivel főleg izom megy le.
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. máj. 19. 20:46
15/15 A kérdező kommentje:
Egyébként ilyen normál súlyban vagyok,csak nem szeretnék lefogyni,ezt szeretném megtartani :)
2014. máj. 19. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!