Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha elkezdek futni, de az...

Ha elkezdek futni, de az étrendre nem figyelek maximálisan, akkor teljes mértékben lemondhatok a zsírégetésről? De az állóképességem még így is nőni fog ha jobb alakom nem is lesz?

Figyelt kérdés
2010. júl. 13. 12:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha elkezded a futást igaz fizikai illetve állóképességi szempontokból javulsz, de megfelelő étrend ellenében látszatra nem fogsz javulni,vagy csak nagyon keveset!Igaz teljes mértékben nem mondhatsz le róla,,de mégis azért a rendes magas fehérje illetve csökkentett zsírtartalmú rostokban gazdag ,rendszeres étkezés lenne a tökéletes!
2010. júl. 13. 12:51
 2/4 Gyenes Tamás Nűnű ***** válasza:

"nem figyelek maximálisan" az nálad mit jelent?

Ha csak annyit megteszel, hogy kicsit kisebb adagokat kajálsz, lemondasz az esti nasiról, akkor sok futással fogyni fogsz.

[link]

itt ki tudod számolni, hogy az adott futással kb. mennyi kalóriát égetsz el. Ne lepődj meg, ha nem valami nagy szám jön ki. Fél óra futást egy szelet süti simán visszatölt.

2010. júl. 13. 20:54
 3/4 A kérdező kommentje:

ez nálam azt jelenti hogy a nasikról meg minden cukros dologról le tudok mondani,ellenben azt nem tudom megvalósítani hogy én most reggel mittomén zabpelyhet eszek ebédre meg x gramm csirkét x gramm rizzsel,de viszont nem összevissza eszem a rendszeresség megvan, az adagokban eddig is totál normál adagokat ettem, de nem fogyás céljából szeretném, mert egyáltalán nem vagyok kövér (sőt!) 194/77 vagyok, annyi lenne az össz h a hasamon van egy kis zsírréteg, azt szeretném ledolgozni

szoktam sportolni, csak közbejött egy sérülés és most kényszerpihenő van

2010. júl. 13. 21:07
 4/4 bandiahegyrol válasza:

Az alapján amit leírtál, intervallum futást javaslok. Erőnlét, állóképesség, minden benne van.

Amint felgyógyultál a sérülésből, folytasd a sportot:)

2010. nov. 13. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!