Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szeretnék edzőterembe járni,...

Szeretnék edzőterembe járni, de nem tudom, hogy vágjak bele (? ).

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok és nem nagyon jártam még kondiban, de nagyon szeretnék rendszeresen edzeni járni. Találtam is egy jó helyet, de félek elmenni, mert nem tudom, hogy működnek ott a dolgok.

Tartok attól, hogy nem fogom tudni használni a gépeket, hogy bénának, gyengének és nevetség tárgyának néznek majd. Illetve hogy megy egy edzés? Kitalálom, hogy melyik izomcsoportra szeretnék aznap edzeni, kiválasztom a gyakorlatokat és azokból meghatározott ismétlésszámmal köröket csinálok? Vagy hogy kéne ezt elképzelni?

Itthon rendszeresen, kézi súlyzókkal, lábsúllyal és saját testsúllyal végzek gyakorlatokat, nagyon elszánt vagyok, és amit a fejembe veszek, azt meg is valósítom. De egy edzőteremben csak több lehetőség van, hatásosabb gépek meg mittudomén; ezért szeretnék már régóta kondiba járni, de félek belevágni.

Tudnátok tapasztalatokat, tanácsokat írni?

2014. jan. 1. 15:20
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Igen, lehet csinàlni, szoktam èn is, de egyik ismerösöm is jár. Elég jò formàban van a nőci, viszont fekvenyomni nem szokott, ès az edzöje is mondta h nem feltétlen kell. Ugyanis tùlsàgosan fejleszti az izmot, ami egy szint utàn nem esztétikus. De csak ennyi a baj vele, tùl jó gyakorlat.:)

Ha kinyomok egy olyan 40- et szerintem meg is elégszem annyival ilyen terén :P

2014. jan. 2. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!