Kérem valaki írjon nekem egy kezdő edzés tervet otthonra és egyet kondi terembe?
Figyelt kérdés
Magamról annyit hogy 15 éves vagyok 186 cm és 80 kg körül, én a testemmel nem vagyok megelégedve, magamtól csak úgy edzenei nem szeretek szeretm magam tartani valamihez, főleg fűrész mell és has izom kéne de a hát se jönne rosszul, meg talán comb XD. Van két egykezes súlyzóm és ennyi.De valami táplálkozási útmutató se jönne rosszul.2013. szept. 11. 14:23
11/18 anonim válasza:
alkarra csuklóbehúzás és csuklófelhúzás kell. ezekre keress rá, sajnos nem tehetek linket, mert kitiltanak.
12/18 A kérdező kommentje:
és étrend? nem akarom nagyon nagyon szigorúan meg nem is napi zacskó chipset akarok enni, de kb.Ja és az baj ha mondjuk 3 sorozatnál többet csinálok? pl mellre meg hasra?
2013. szept. 17. 16:13
13/18 anonim válasza:
Étrendet írtam az első kommentben. Inkább a sovány húsokra és az összetett szénhidrátokra építs.
Mehet 4 sorozat is, de kezdőként a 3 napos teljes testesnél még nem kell több gyakorlat és sok sorozat.
14/18 A kérdező kommentje:
alhasra jó a hasprés?
2013. szept. 18. 19:54
16/18 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2013. szept. 18. 20:38
17/18 A kérdező kommentje:
és mondjuk ha pénteken edzettem akkor rádolgozhatok még szombaton?
2013. okt. 12. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!