Ti mennyi csirkemellt vesztek egy 1hónpra? Szálkásítás
Akkor gondolom jó vagy kémiából :)
És melyik egyetemen vagy/végeztél?
Én???
Ugyan :D ha azt mondtad volna,hogy oldjak megy egy harmadfokú egyenletet :D akkor azt tudom :D
Elit suli :D
én ELTE :D a sok homár itt van állandóan én a ttk-s ribikkel lógok :D
azokkal matekozok :D
:D :d itt a legtöbb csávó ik-n pfffffffffff
mint valami debilek...
főleg a modellezők :S :D ttk-n meg vannak :D bioszos kémiás és stb... :D
Kedves kérdező, ha majd elkezdesz önálló életet élni akkor rájössz, hogy havi 20-30ezer nem sok a kajára. A szénhidrát része az étrendnek már filléres, pár ezresből megvan egy hónapra. A szemétkaja lényegesen drágábbra jön ki, ez saját tapasztalat. Persze csak ha nem rántott levesen és mákos tésztán élnél alapból.
Én 2 hétre veszek mindig 12 kiló csirkecsöcs filét 1100ft/kg-ért piacon.
Általában 40-50 kg-ot veszek egyszerre 1000Ft-os kilónkénti áron.
Havi 18 kg fogy.Úgyhogy egy ideig elég,és egyáltalán nem vészes az ára,ha jobban belegondolsz,egy normális pizza 1200-tól kezdődik,egy gyros 600-700Ft stb stb.
Ebből következik,hogy ha hetente csak egyetlen egy pizzát szeretnél belapátolni (pl félre evés céljából) akkor egy hónapban borravalóval együtt elmegy akár 6000Ft is,ami nálam 6kg csirkemell = 10 napra való kaja.
A csirkemell nem drága,a szemétkaja viszont az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!