Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ti mennyi csirkemellt vesztek...

Ti mennyi csirkemellt vesztek egy 1hónpra? Szálkásítás

Figyelt kérdés
2013. ápr. 25. 20:20
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Amúgy milyen mérnök???
2013. ápr. 25. 20:51
 12/33 anonim ***** válasza:

Élelmiszermérnök vagyok és gyógyszergyárban vagyok fejlesztő. De én csak étrendkiegészítős témákat kapok.

Majd te is jól fogsz keresni és nem lesz gond a kaja. Ezt én nem nagyképűségből írtam, csak tényként, magyarázatként. Ezért (is) kell tanulni, hogy legyen lé mindenre.:)

2013. ápr. 25. 20:59
 13/33 A kérdező kommentje:

Én biomérnökre akartam menni :S de a szüleim okoskodtak,hogy nem valami jó így lett durva matekos cucc :S amivel tényleg gennyesre lehet keresni :S durva lehet amiben te dolgozol :D

és am az mit csinál pontosan? :D ha nem vagyok indiszkrét

2013. ápr. 25. 21:01
 14/33 anonim ***** válasza:

Nos ez egy igen összetett és bonyolult dolog, az hogy kinek mennyire van szüksége...

az említett, 2-3grammos testtömeges fehérjés diéta igazából azoknak az embereknek lett kitalálva, akik már jó ideje sportolnak, van egy relatív nagy izomtömegük, amit a diéta alatt is táplálni kell.

Az első válaszolónak valószínűleg azért relatív alacsony az izomvesztesége, mert a 100kg-jában a sok zsír alatt nincs annyi izomtömege mint egy profi/amatőr testépítőnek, így elképzelhető, hogy tényleg elég a számára a napi 200g csirke, egy ekkora súlyú ember, aki ennyit eszik, valószínűleg nem is mozog valami iszonyatosan sokat(onnan sejtem, hogy én is ebben a cipőben járok), és ha akarna sem tudna... Míg Montez a válaszából ítélve, egy tipikus kókuszfejű, akinek vannak nagy izmai, és azt fent is kell tartani a sok sok húsival.

Mostanában olvastam rengeteget ebben a témában, mert én is nemrégen kezdtem csak ezt a szálkásítás dolgot, mert dagadt vagyok, valamelyik sportkönyv azt írta, hogy egy normál átlag embernek, aki nem sportol rendszeresen, annak a 0.8g*testtömeg fehérje is bőven elég.

2013. ápr. 25. 21:08
 15/33 anonim ***** válasza:

A marketing és egy termékfejlesztési manager (aki doki) kitalálják, hogy mit kellene piacra dobni. Mi fejlesztők ezt megkapjuk feladatként, hogy varázsoljunk ebből tablettát, kapszulát, oldatot, stb.

Először megcsinálom technikusok segítségével kis méretben, majd üzemesíteni kell. Azaz először párszáz gramm porkeveréket mérünk össze és tablettázunk (illetve be is vonjuk, ha filmtabletta), majd üzemben kb 20 kilóban. Ha az is okés, akkor nagy sarzsot készítünk, az kb 250 kg. Plusz millió papírmunka, ami az engedélyeztetéshez kell, de annak nagy részét már a törzskönyvezési osztály végzi.

2013. ápr. 25. 21:09
 16/33 A kérdező kommentje:

Durva :D

Lehet egy kérdésem mindig is érdekelt,hogy a szteroidok miként hatnak gondolom te tudod ha ilyenbe dolgozol :):)

2013. ápr. 25. 21:12
 17/33 anonim ***** válasza:
Én naturál vagyok, és a cégünk sem gyárt szteroidot. De nagyjából annyi, hogy a szteroidok a fehérjeszintézist gyorsítják, így sokkal gyorsabb a regenerálódás és nincs katabolizmus. Már, ha van jó kaja is, mert anélkül koxal sem mész semmire.:)
2013. ápr. 25. 21:17
 18/33 A kérdező kommentje:

Ja értem :D

És a fehérje por hogy készül?

ledarálják a húst? :D :D :D (poén)

2013. ápr. 25. 21:18
 19/33 anonim ***** válasza:

Így:

[link]

[link]

Amúgy én is élelmiszermérnök leszek (a tervek szerint), és szívesen dolgoznék majd ilyen üzemben.

2013. ápr. 25. 21:24
 20/33 anonim ***** válasza:
A tejsavóproteint el tudom magyarázni, de azt szerintem te is tudod.:)
2013. ápr. 25. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.