Saját testsúlyos edzésnél ti hogy oldanátok meg?
Inkább kevesebb féle gyakorlat de azt töbször csinálni egy héten vagy többféle gyakorlatot csinálni,de kevesebbszer egy héten?
Most olvastam el Paveltől a meztelen harcost és abban leírja hogy inkább pár gyakorlatot csinálj de azt profi szinten.A fegyenc viszont tök más ideológiával működik.(tudom hogy a gtg más mint a fegyenc)
Tehát hogy pl:
H-SZ-P teljes test edzés
vagy inkább
H-CS fekvő-lábemelés-alkar
K-P húzódzkodás-guggolás-vádli
SZE-SZO kézenállásból fekvő-híd-nyak
Ha a második féle tervet csinálod akkor nem "aprózod" el magad teljesen?Mert ha kevesebb féle gyakorlatot csinálsz akkor azokra több figyelmet tudsz szentelni nem?
Ti hogy csinálnátok ezt?
köszönöm a segítséget.Még abban tudnál segíteni hogy az egy izomra több gyakorlat azt pl így:
-egykezes fekvő (vagy rávezető gyakorlat)
-szűk fekvő
-széles fekvő
-zuhanóbombázó fekvő
Ilyesmire gondoltál hogy több gyakorlat?
Igen, de pl mellre mehet tolódzkodás is.
Tricepszre szűk fekvő + hátsó támaszos tolódzkodás.
Az a gond, hogy saját testsúlyos edzésnél nincs túl sok gyakorlat egy izomra. Így én kiegészíteném súlyzóssal. Pl vállra ugye megy a fekvőtámasz kézállásban és én tennék hozzá oldalemelést súllyal. Vagy bicepszre szűk húzódzkodás alsó fogással és mellé menne súllyal állva beforgatós bicepsz.
De persze sokan elutasítják a súlyzós edzést, de szerintem hasznos kiegészítés.
Vállra ez jó lenne szerinted?
-kézenállásban fekvő
-zuhanóbombázó fekvő
-meg ha lenne egykezesem akkor oldal ill döntött oldalemelés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!