Miért van annyi kérdés a "hogyan fogyjak le? " témában?
Mindenki csak a csodaszereket és az egyszerű dolgokat keresi.
Miért nem képesek kicsit tenni saját magukért, és az egészségükért?
Ha talán normálisan ennének és mozognának picit nem kéne sanyargatni magukat mindenféle h*lyeséggel.
(Elnézést azoktól akik betegségben szenvednek és azért híztak el ill. nem tudnak lefogyni, ez a kérdés nem rájuk vonatkozik.)
9-es válaszoló: Gratulálok, hogy lefogytál :) Hát igen, a "csaló napos" kérdésekből látszik, hogy akinek nincs akaratereje, az nem is fog lefogyni.
10-es válaszoló:
Igen igazad van, fiatalként a szülők mellett élve nehéz mást enni, mint amit ők esznek (nap mint nap látok ilyet). Viszont nem hiszem el, hogy nem képesek eljárni sportolni... Nem mindenhez kell pénz. Akár youtube-n rákeres valami torna gyakorlatra, vagy egyszerűen elmegy futni ( a részletekbe most ne menjünk bele, hogy súlyzós edzés, aerob, kardió stb., legyen most a lényeg csak a mozgás).
De nem hiszem, hogy csak fiatalok tesznek fel ilyen kérdéseket ;)
Amúgy szerintem csak a kezdet nehéz... utána már annyira rááll az ember, hogy ha nem mozog egy kis idő után rosszul érzi magát. Leglábbis én így vagyok vele, teljesen feltölt a sport (teljesen mindegy, hogy éppen mi- futás, súlyzós edzés, aerobic, biciklizés stb...)
Az étkezést meg csak egyszer kell "megszokni"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!