Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha 4 hétig minden nap kocogok...

Ha 4 hétig minden nap kocogok 15 percet akkor lehetséges az hogy fogyjak 5-7 kilót diéta nélkül és ne fogyjam le a melleimet? 14/l

Figyelt kérdés
Az étkezésemre természetesen figyelnék, de nem szeretnék ilyen szigorú diétákat követni

2013. márc. 31. 21:27
 1/5 anonim ***** válasza:
73%

fél óra általában a kezdő idő,és inkább minden másnap menj csak.

2 perc kocogás/1 perc séta,ha nagyon nem megy.

a köztes időben erősítsd az izmaid,ízületeid az otthon is végezhető fegyencedzéssel,mert 0 mozgásról mindennapi rázkódó mozgásra váltani nem éppen ízületbarát.

begyulladt térd ízülettel meg ugye elég nehéz futni.

2013. márc. 31. 23:06
 2/5 anonim ***** válasza:
71%

Ez egyszerre kevés,a minden nap meg sok.

Heti 4 alkalommal 45-50 perc kocogás.

A Fegyencedzést én is ajánlanám,hogy valami izomformád is legyen.

A kajában kerülni kell a csokit,tésztát,fehér kenyeret,zsíros dolgokat.

Sovány húsok,zöldség,gyümölcs,napi 2 liter víz.

2013. ápr. 1. 00:23
 3/5 anonim válasza:

15 perc kocogás nem ér semmit, annyi alatt még megizzadni sem lehet. Inkább eddz heti 2-3 alkalommal (a minden nap helyett), de akkor rendesen.

Ha fogysz (a 15 perc kocogástól nem), akkor a mellediből is fogyni fogsz, ha olyan alkat vagy. Ezt mi nem tudhatjuk innen látatlanban. Kevesen olyan szerencsések, hogy csak a fenekükből és a combjukből fogyjanak, máshonnan meg semmit (ha egyáltalán létezik ilyen...)

2013. ápr. 1. 15:36
 4/5 A kérdező kommentje:
oké köszönöm a válaszokat! :)
2013. ápr. 1. 22:20
 5/5 anonim válasza:
Már nem azért,de nem kell szigorú diéta a fogyáshoz! És igazából kb. 70% az étkezésen,és 30% a sporton múlik.. de igazából egyik se használ a másik nélkül. Én egy hét alatt 1, 1.5 kg-t szoktam fogyni,még akkor is ha az alatt nem is biciklizek,csak épp egy kis felülés stb.,és ez nem izomból hanem zsirból megy le! Ha gondolod irj üzit,elmondom szivesen hogy én hogy csinálom,mi az a módszer amivel egészégesen táplálkozol,de azért néha bele csempészheted az édességet is a napi étkezésedbe! (:
2013. ápr. 8. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!