Sága kérdése:
Fegyencedzésböl a kézenállásban végzett fekvötámaszt nem tudom csinálni. Kiválthatom ezt a meztelen harcosban leírt egykezes zuhanòbombázò fekvövel?
Figyelt kérdés
Azèrt nem megy a kèzenàllàsos mert utàna rosszul vagyok meg bevèrzik a szemem.Pedig a vèrnyomàsom okè.A kètkezes zhb. fekvötöl meg semmi bajom,gondoltam ebbe eljutnèk az egykezesig,vèlemèny?Èr ez annyit mint a màsik vagy jobb is?2013. ápr. 2. 13:06
11/12 anonim válasza:
akkor ezzel az egy gyakorlattal kivételt tehetnél, és használhatnál súlyt
12/12 A kérdező kommentje:
Èn nem vagyok sùlyzòellenes csak kondiba nincs pènzem lejàrni,itthon meg csak egy 12kg os sùlyzòm van az meg kevès,mèg oldalemelèsre is.Arra is gondoltam hogy itthonra vennèk egykezeseket,de most arra se futja sajnos.
2013. ápr. 4. 05:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!