Az miért van h. scott padon bicepszezem egykezes súllyal akkor ha kiszámolom h. fele akkor legyen mintha rúddal csinálnám és mégsem megy?
Már csak azt nem tudom h. mi legyen a bal kezemmel?
Gyengébb mint a jobb...
Most hogyan is tudná beírni amikor azzal nemis bírom akkora ismétlésszámmal csinálni mint a jobbal:(
#2 "Ha rúddal csinálod más izmok is besegítenek" -elég baj.. tán mi vagy te?? egoman? ne tegyél rá annyi súlyt és akkor nem fogod rángatni! ezáltal nehezebb lesz.. és még a scott padhoz is aránylani fog.. ahol nincsen hogy csalj!
ahogy elnézem sokat nem gyúrtál eddig.. vagy ha gyúrtál is nem jól! ne törődj a gyengébb karoddal, de mindig hozzá igazodjon a másik! fel fog fejlődni hidd el, még le is hagyja a másikat ebben is biztos vagyok! nem kell sok idő hozzá, nekem már az első másfél hónap után lehagyta, aztán végül kiegyenlítődik, már persze ha nem rángatod azt a súlyt! a lendítéssel nem mész semmire! max időt baszol el, jó sokat!
Utolsonak küldeném hogy nem kell a formával ennyit törődni http://www.youtube.com/watch?v=aWACCWBzAmc
Persze helyesen kell végezni de nem az a legfontosabb a suly is számit. Én pl nem láttam még 200 kg-mal de szarul guggoló vékony embert
a guggolás teljesen más téma! ott majdnem tökmind1 hogy csinálod, max a lényeg h ne törd ki a hátad :)) mert a láb ígyis úgyis dolgozik.
A bicepsz, mell, teljesen más..
Pl. Cedric McMillan is 12 kilóval bicepszezett, és neki aztán igazán bazi nagy karjai vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!